Aprilia Rs125 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Ca de obicei , soferul taie calea unui motociclist ... si mereu motociclistul "avea viteza"... http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-nerabdator-a-lovit-in-plin-un-motor-pe-care-se-aflau-doi-tinerei-motocicleta-a-zburat-6-metri-prin-aer-dupa-impact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Cand te mananca, te scarpini. Cu peria de sarma. In fund. "Al doilea, pentru ca a circulat pe un drum public fara permis de conducere." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Iunie 29, 2014 Autor Share Postat Iunie 29, 2014 Da , nici motociclistul nu era prea curat ... dar faptul ca l-a vazut si totusi a incercat sa treaca mi se pare incredibil . Faptul ca motociclistul a circulat fara permis in trafic cu pasager mi se pare inconstienta totala ... Problema e ca cei ca acel motociclist sau acel sofer sunt multi printre noi in trafic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Mai da-l in ... Ala nu e motociclist , ce ... cauta el cu motorul pe drum ? Se credea un Ghost Rider ! Acum ...insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Mai da-l in ... Ala nu e motociclist , ce ... cauta el cu motorul pe drum ? Se credea un Ghost Rider ! Acum ...insanatosire grabnica ! asta cam asa estem"...........orcum sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Il cunosc personal pe motociclist si era putin mai teribilist. Fiecare dintre participantii accidentului isi are partea de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Il cunosc personal pe motociclist si era putin mai teribilist. Fiecare dintre participantii accidentului isi are partea de vina. Pai nu auzi ca nu e motociclist??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu unu sunt bucuros cand aud ca inca un pulica d'asta la pubertate fara permis si pe vitezane se curata. Selectie naturala @ work!! PS:pt lachetu' ala cu freza de rinocer care zicea ca "n'avea permis da' stia sa se dea" ... tu urmezi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu unu sunt bucuros cand aud ca inca un pulica d'asta la pubertate fara permis si pe vitezane se curata. Selectie naturala @ work!! PS:pt lachetu' ala cu freza de rinocer care zicea ca "n'avea permis da' stia sa se dea" ... tu urmezi !! ala cred ca l-as fi pocnit instantaneu. doar cand deschidea gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Pai nu auzi ca nu e motociclist??? Era motociclist, da' nu oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu unu sunt bucuros cand aud ca inca un pulica d'asta la pubertate fara permis si pe vitezane se curata. Are doar o mana rupta. Sanatate si mai multa minte pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) On topic : Are cineva idee cam cat mai costa kg de cartofi in Bistrita ? Multumesc Editat Iunie 29, 2014 de mihaistancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Cica s-a calificat Olanda... BTW... sanatate colegului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate