tican emil Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Buna, as avea si eu o intrebare legata de consumul la un cross. Ex: cross de 125 in 2t ce consum are? cross de 125+ in 4t ce consum are? Va rog frumos.. sa-mi raspundeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Buna, as avea si eu o intrebare legata de consumul la un cross. Ex: cross de 125 in 2t ce consum are? cross de 125+ in 4t ce consum are? Va rog frumos.. sa-mi raspundeti 2T intodeauna va consuma mai mult decat un 4T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tican emil Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 asta stiu ... dar as vrea sa stiu consumul exact.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cred ca esti nebun daca pui asemenea intrebari! Alege un model, intra pe google si cauta-i specificatiile. Acolo vei gasi si consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cred ca esti nebun daca pui asemenea intrebari! Alege un model, intra pe google si cauta-i specificatiile. Acolo vei gasi si consumul. sau pe topicul baietilor ce se dau cu asa ceva . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 pt ce te intereseaza consumul la cross? vrei sa mergi pe strada cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 asta m-am intrebat si eu, intelesesem ca s-ar consuma la ore? (din mom ce se presupune ca tragi de ea) poate ca omul intreaba sa stie cat se poate departa de casa, e si asta un aspect important, sa stii autonomia.(cum in padure nu gasesti benzinarii cred ca e si mai important cand vine vorba de cross-uri) mai iei o canistruta mica cu tine in caz de? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Puteti da tc ,sunteti niste idioti asta vrei sa fie al treilea tau post pe forumul asta??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 La enduro / cross consumul se calculează în ore. Un 125iîn 2 timpi nu are unegal consum dar din.câte mai țin eu minte are rezervorul mic, de cele mai multe ori vei rămâne în pana de benzina cu el în ture, 125 patru timpi ar trebui sa fie tare econom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Ce face romanu ce nu face tot la consum se gandeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 asta vrei sa fie al treilea tau post pe forumul asta??! Sper sa nu fie si ultimul. Il avertizez ca acest limbaj nu are ce cauta aici. Ori are ceva de spus ori sa taca. L-am pus pe lista neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate