VRSCDX Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Salut!Doresc sa ajung in aceasta vara(iunie-august) in Florida de unde sa cumpar un motor cu care sa fac SUA,sa includa route 66 iar destinatia finala sa fie L.A.,de unde sa-l trimit la Hamburg.Ma poate ajuta cineva cu sfaturi,eventual suport in Florida,eu am un BMW 1200 CL(450kg,touring),nu cunosc motocicleta Harley si nu stiu ce model ar fi mai potrivit .Sint singur in aceasta aventura dar poate am noroc sa mai gasesc un nebun sau mai multi care sa-si doreasca asta.ma intereseaza preturi de principiu la motoare,benzina,cazare,amenzi , expediere a motorului spre Europa,acte vama(costuri). persoana de contact,Vadineanu julian,Jvadineanu@yahoo.com,0040720062234 !multumesc anticipat! sunt in tara.... suna ma repede dc vrei info... 0753383491 sunt in tara.... suna ma repede dc vrei info... 0753383491 am omis....sunt chiar din CONSTANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmac Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salutare tuturora, As avea o intrebare legata de dreptul de a "sofa" in U.S. Exista cumva ceva restrictii sau ceva de care ar trebui sa stiu inainte sa ajung acolo? (poate sa imi schimb permisul cu unul european de tip nou?) In proportie de 99% din toamna voi fi PhD student @ The George Washington University si as fi interesat, dupa ce ajung pe meleaguri americane, sa imi achizitionez o mobra (as duce CeBeRica din romania dar sunt sigur ca nu s-ar merita o astfel de manevra...) Va multumesc anticiplat. Respecte, Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 salut frati motociclisti,acum sunt in cleveland oh,la primavara imi cumpar o mobra ca nu merita bataie de cap pentru a-mi aduce din romania honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 still there? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinHD Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salutare. As avea si eu o intrebare referitor la permisul de a conduce in USA. Daca as ajunge intr-o excursie pe acolo si as dori sa inchiriez o motocicleta, as putea sa o conduc inca din prima zi? Nu cunosc care sunt drepturile de a conduce in SUA in comparatie cu Europa... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 still there? da ,sint in westlake oh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 si, daca esti ce? bem o bere cand vin la honda in columbus? motoru se invarte? ca azi l-am adus acasa pe-al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 te astept cu bere rece suna-ma 440-454-3829 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Vali mai traiesti nene? Ma gandeam la un Tails of the Dragon si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 Ma gandeam la un Tails of the Dragon si... iti iei amenda ca incurci circulatia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 18, 2017 Share Postat August 18, 2017 Nice try Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Vali mai traiesti nene? Ma gandeam la un Tails of the Dragon si... tot cu baba mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Trecui pe langa tine, fusei sa vaz eclipsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 careva prin DC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Noiembrie 12, 2020 Share Postat Noiembrie 12, 2020 Este careva prin DC, Maryland sau Virginia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate