licinius Postat August 16, 2014 Autor Share Postat August 16, 2014 nope ... se pare ca doar Oltenia Si nu este singura ... in locatie va mai fi insotita de inca ... veti vedea la fata locului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Sa-nteleg ca avem de unde...alege?! A.M.R.7 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Pofticios mai esti Ivane:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 De mic poftesc...si tot nimic! Cred ca o sa-mi aduc la pachet, ca de pe urma ofertei lui Licinius o sa mor de pofta, inecat in bale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Acum mai esti si pretentios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Deh, virsta! Sau poate apucaturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 foarte interesant.dar daca e sa vin cu masina nuj ma bateti o sa incerc tot posibilul sa va cunosc mai ales ca lata ocazie cine stie cand se va ivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 vremea zice ca va fi ok, sa speram ca nu se va schimba ..... http://www.accuweather.com/ro/ro/eselnita/274670/weekend-weather/274670 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 (editat) Am venit astazi dintr-o mini vacanta din zona Cazanelor, ce sa spun, cazare la pensiuni nu am gasit niciunde, incepand de la Orsova si pana la Svinita, asadar daca doriti sa stati la vreo pensiune din zona ar trebui sa incepeti sa dati telefoane pt rezervare, poate s-o gasi ceva liber in perioada moto-campului.... Editat August 17, 2014 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 (editat) Am venit astazi dintr-o mini vacanta din zona Cazanelor, ce sa spun, cazare la pensiuni nu am gasit niciunde, incepand de la Orsova si pana la Svinita, asadar daca doriti sa stati la vreo pensiune din zona ar trebui sa incepeti sa dati telefoane pt rezervare, poate s-o gasi ceva liber in perioada moto-campului.... ce pensiune? pai de aia e moto camp ............ sa traiasca cortul Editat August 17, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat August 18, 2014 Autor Share Postat August 18, 2014 Revin : cei care detineti fotografii din plimbarile/aventurile cu moto din anii 90` , le astept pe adresa motocampmehedinti@gmail.com sau le puteti aduce la fata locului pe un stick etc ... toate vor fi proiectate seara pt depanare amintiri ! » Post actualizat in 18 Aug 2014 06:24aaaa uitasem harta : Oricum vor exista indicatoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Cristi tu esti constient cati participanti ti-a adus doar fatuca aia din poze ? Glumesc, locatia arata demential , vremea se anunta buna si la cum te stiu pe tine si organizarea va fi pe masura . Sper sa pot ajunge si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 (editat) Cristi tu esti constient cati participanti ti-a adus doar fatuca aia din poze ? Glumesc, locatia arata demential , vremea se anunta buna si la cum te stiu pe tine si organizarea va fi pe masura . Sper sa pot ajunge si eu . Aline tata lasa forumurile, pune mana si vinde RCA-uri ca tre sa bem ceva berule reci la Eselnita frate . Hai nu ne lasa la greu, am inteles ca vine si Iancu Octavian cu gasca din Timisoara deci va fi potop . Eu azi mi-am dat cerea de CO la semnat pentru ziua de Vineri deci....... tu ????? Editat August 18, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Merge cineva din Bucuresti? eu plec vineri seara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Eu plec din Bucuresti ... sper in jurul orei 14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 (editat) si eu tot vineri intentionez...poate stabilim ora in asa fel incat sa fie pe placul tuturor Editat August 18, 2014 de Psyche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 Stiri : Se apropie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 foarte tare zona, merita mers acolo am recunoscut franturi dintr-un filmulet facut de mine cu ceva ani in urma si mi-a facut placere sa-mi amintesc locurile/partenerii de drum,,,filmul intreg: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Stiri : Se apropie.... Ne puteti spune pentru ziua de Sambata sunt programate cava ture de vizoitare a zonei, ce caracter vor avea : enduro, soft , asfalt . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat August 21, 2014 Autor Share Postat August 21, 2014 In functie de doritori vor fi organizate la fata locului. Pt cine doreste , cereti informatii la poarta, facem liste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 planuisem un alt traseu pentru weekendul asta dar din cauza vremii anuntate ne vom indrepta spre Eselnita vineri dimineata ora 9 din Bucuresti de pe platoul din fata casei poporului suntem 5 care plecam spre Eselnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Vin si eu sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 asfalt este pana la locul de campare? vad ca se cam anunta ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 (editat) Pe net zice ca vor cadea cativa stropi dimineata, atat ! Nu va speriati ! » Post actualizat in 21 Aug 2014 16:15Dimineata la ora 6. http://vremea.kappa.ro/mehedinti/orsova.html Editat August 21, 2014 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 daca reusesc sa imi iau sambata liber as veni si eu dar cu plecare din bucuresti la ora 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate