alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Achizitionata de apoximativ 4 luni din germania Descrierea nu este nevoie se stie deja ce face un zx10R bafta tuturor si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) E la vanzare sau doar te lauzi? Mda, se pare ca-i cea de a doua varianta. Sper sa eviti situatia ridicola de a bazai singur, ca musca fara cap, pe strazile orasului... S-o stapanesti sanatos! Editat Iulie 9, 2014 de Quetzalcoatl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) din cate vad esti din 19 iunie 2014 pe aici nu am pretentii,dar dak te uiti mai bine aici esti la rubrica "Motocicleta mea" nu la vanzari.Pune si tu poza cu motoreta dak ai dak nu pune cu bicicleta...bafta! Editat Iulie 9, 2014 de alexyzf75093 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Ce banii ai dat pe motor in germania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) din cate vad esti din 19 iunie 2014 pe aici nu am pretentii,dar dak te uiti mai bine aici esti la rubrica "Motocicleta mea" nu la vanzari.Pune si tu poza cu motoreta dak ai dak nu pune cu bicicleta...bafta! Nu intotdeauna ceea ce vezi este chiar ceea ce crezi ca pare a fi... Editat Iulie 9, 2014 de Quetzalcoatl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Superba !!!!! Bafta multa cu ea !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 cel mai mult imi place standerul..e imens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 ms si tie flaviu123...pretul a fost 7100 am luato cu 7000 standerul l-am primit cadou sa zic asa de la fostul proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Misto! pune-i alarma cu gps mms sms tot ce trebuie.. + lant de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 la alarma m-am gandit dar nu am cautat inca..lantul este ok dar atunci urma o spalare plus ungere deaia se vede asa este verde de fel si in combinatie cu murdaria da aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 zicea de lanturi sa o legi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 sau lanturi d-alea de te dai in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 da lanturi dinalea de la balci de te dai in ele:)) asta chiar a fost tare eu intelesesem de lantu de la motor:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) vezi ca standeru ala e pentru prinderea basculei foarte frumos verzulinu sa-l calaresti sanatos Editat Iulie 9, 2014 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 Poate este pentru prinderea basculei dar si pentru suspendare.... la mine se nimereste si pe ax poate asa e facut si pentru una si pentru alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Ce draku te lauzi cu motocicleta asta, motocicleta din visul meu este mai scumpa decat a ta. glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate