Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 hahahahah Doar sti ca nu e rasul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Nuuuu...e al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) Pana una alta eu daca vreau sa fac ceva fac, chiar daca e bine sau rau, tu nu ai cum asa incat nus la ce vb. Se numeste putere de decizie. Plus de asta vb de niste domenii la care tu nu ai sa ai vreodata acces, pt ca esti limitat. Editat Decembrie 18, 2006 de Corin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 hhahahhaha....gata ,chiar ,ma opresc ,dar ma bucur ca un tzanc are putere(de decizie ) sa vanda o casa desi altcineva decide Ps:chiar ma opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 hhahahhaha....gata ,chiar ,ma opresc ,dar ma bucur ca un tzanc are putere(de decizie ) sa vanda o casa desi altcineva decide Ps:chiar ma opresc Sa intelg ca esti vreun neam cu mine si stii mai multe ca mine? Ma rog, niciodata nu ai sa intelegi ca vb fara sa stii ce zici, mai putin date tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Nu sunt si nici nu imi doresc sa fiu vreodata ,dar cand ai vandut casa au trebuit 2 semnaturi :si a ta si a lui maica-ta...E LEGE!!!...putina gandire ,nu strica la nimeni Ps:am spus ca nu iti mai raspund ,dar vad ca nu ai nici cele mai elementare notiuni de cum vinzi o casa Pps:chiar NU doresc sa iti mai raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Nu sunt si nici nu imi doresc sa fiu vreodata ,dar cand ai vandut casa au trebuit 2 semnaturi :si a ta si a lui maica-ta...E LEGE!!!...putina gandire ,nu strica la nimeni Ps:am spus ca nu iti mai raspund ,dar vad ca nu ai nici cele mai elementare notiuni de cum vinzi o casa Pps:chiar NU doresc sa iti mai raspund Asa este dar 50% la suta e clar ca pot sa fac ce vreau cu ei, corect? Si iti zic eu ca nu iti imaginezi cam ce suma e. Si casa din cart rezidential eu nu zic ca e o afacere proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Ok...cum zici tu Ps:pfiu...chiar ma bucur ca m-am abtinut...cu greu ,dar m-am abtinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Bai, sa mers prea departe cu discutiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Ok...cum zici tu Ps:pfiu...chiar ma bucur ca m-am abtinut...cu greu ,dar m-am abtinut Mai bine te interesezi mai exact ca tot tu o sa pici prost, pentru ca te cam inseli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Sa fiu albastru daca aveti vreunu ceva in cap...pt varstele voastre(a fpst in spirit de gluma dar nu numai)injurati-va la tel da-ti-va foc la case...sunt adeptul violentei si agresiunii dar totusi bilute sa umpleti atatea pagini ale unui topic destinat publicului larg e CEA MAI MARE ABERATIE CARE AM PUTUT SA O INTALNESC. La un moment dat mai degenerase o discutie in asha ceva(nu vreau sa dau nume...eu cu Radu), dar totusi a voastra a atins culmi astronomice..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Nu te las ma na . Sa stii ca esti un baiat foarte bun stiu asta de la Ploiesti, dar ai un singur defect ti-o ia gura pe dinainte, in rest ai note 1000. PS: Nu e cu conotatii sexuale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 me Radule ai inebunit? pai ce sa faci tu cu mopedul ala?? zi-mi cati km sa iti dau avans si ne facem pe 200 de metri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Radule ai inebunit? pai ce sa faci tu cu mopedul ala?? zi-mi cati km sa iti dau avans si ne facem pe 200 de metri! ce sa faci tu cu babaciunea aia in fata mea. ori lai segmentat sau tot 40000 de km are? la ce planuri am eu cu rannerul cred ca o sa ma dau si cu opelul tau lejer. mos craciun vine cu piese de la malossi anu asta la mine asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 ultimul cadou pe anu asta pt dragos corin si bracio. sunt 3gp si merg cu qick time player. M.BIKE__46_.MOV M.BIKE__47_.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 (editat) da uite ma ca nu a amutit toata lumea(oare de ce?) mai e dragos pe aici ma muhahahaha vai ce mult te-ai aplecat(tare poza cine a facut-o?)sunt sigur ca multi te invidiaza pt aplecarea asta Editat Ianuarie 5, 2007 de banu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Mi-a parut rau ca nu am avut slidere ca sa le fac santz pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 mai bine ca altfel veneau reacerii si isi prindeau roata fata si cadeau asa fara motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Hai cu poze sa nu lasam acest topic sa moara Hai cu poze sa nu lasam acest topic sa moara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 sal all merge si o masina,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Niste poze de azi ,de la Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Pun si io niste poze... Magura 13.01.2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 la plecare de la OMV O poza de azi ...scuze ,dar am ramas fara baterie la telefon si doar o poza am reusit sa fac .Alex ,le asteptam si pe ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate