CobraArt Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 frate ai mers 2 ani cu 14 cai cat are ceberica ta si acu zici ca te plict de 600? pai eu zic ca o sa tii se para avion. kilu meu acu daca poti sa iei cu banii dupa un 600 2007 un cbr de 1000....noormal ca iei de 1000 adica eu asa as face, si mi se pare si logic. la design cel mai mult imi place gsx-r de 600 si 750 ( mi se pare ca au super forma) , si honda aceea desenata albastra cu moovistar. honda zice ca is foarte fiabile. daca iei de acu 1000 pe urma nu prea mai ai la ce sa treci peste, da ti0am zis depinde si de bani Am ales GSX-R 750.Multumesc pt. sfat oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 ti-ai cumparat? super misto motorul arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Scrie clar in topic ca ,LA VARA!!!....greu cu citirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Acum imi da de gandit cu noul cod rutier si cu toate restrictiile puse de ei si o mie de legi noi,etc,etc. Oare in cazul meu (A1 din 2005) cand o sa dau A-ul la vara o sa ma pot urca direct pe 750? Lasand legea actuala cu cei 25 kw in primi 2 ani...alt noua?Daca este ceva nou si sa fie caz penal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Daca este ceva nou si sa fie caz penal... Lasa mah, ca s-a inventat sapunu lichid. Nu-ti face griji ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Lasa mah, ca s-a inventat sapunu lichid. Nu-ti face griji ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 mere.....d c nu? ca in mare parte sunt cam aceleasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 Daca nu cunosti despre ce este vorba nu te baga,te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 oricum pana la urma o sa ti iei ce vrei tu (adik speed pur, zic si io) .......inutil topic...nu o sa ti o conduca nimeni altcineva.. .deci tu raspunzi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 eu iti recomand sa faci ceva sa vina vara mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Honda!!! oricare...ar fii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonarul Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Am de ales intre: 1. Honda CBR 600RR mod. 2007 2. Suzuki GSX-R 750 mod. 2006-2007 3. Honda 1000RR FireBlade Respsol, model 2005 (oare o sa mai gasesc la anul model 2005 nou? M-am gandit sa trec la ceva mai mare si nu stiu la ce! Toate din aceste 3 modele imi plac cu toata ca sunt un pic speriat de 1000RR ca este cam puternica,nici gixerul nu este pe departe.Altceva NU vrau sa imi iau...daca se poate sa ma ajute cineva in privinta acestor 3 modele,nu sa vina sa imi zica "R.I.P", "Cumpara-ti un GS",etc,etc. Cel mai mult m-ar incanta gixy de 750 ca este o combinatie intre 600 si 1000... Multumesc si astept pareri si sfaruri in leg. cu modele astea Am pus topicul in sectiune gresita,rog un moderator sa-l mute.Multam Exista 2 tipuri de motociclisti cei care au cazut si cei care o sa cada asa ca eu zic sa iti iei protectii bune si dupa sa iti iei motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 cbr1000rr 2006 are cateva inbunatatri in plus si neagra celelalte culorise pot demoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Ai putea incerca CBR 600 RR...cum si-a luat si Reverse...nu ti se pare destul de puternic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Ai putea incerca CBR 600 RR...cum si-a luat si Reverse...nu ti se pare destul de puternic? ptr tine ..DA , ptr el ... nu neaparat ! Cristi , eu sincer iti recomand 600 , orice SSP (yamaha,honda,suzuki,kawasaki) ptr ca mare diferenta nu este intre ele (performante) dar sa iei in calcul seriozitate firmei care ti-o aduce,serviceul,fiabilitatea (toate astea ptr ca tu mergi muuuult de tot cu motorul,nu ca altii care il tin in vitrina) . A,si hai mai repede ca pana iti iei tu 600 isi ia Horatiu ZX10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate