littlekriminal Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Acum 5 minute la stirile porctv,parea un 636 cu far rotund,motocicleta avea numere rosii,omu' vreo 31 de ani.A pierdut cobtrolul si el a intrat intr-un stalp si a murit pe loc. » Post actualizat in 22 Jul 2014 06:13 Postasem de pe telefon, se pare nu reusesc sa gasesc pe site-ul porctv, am gasit doar asta: http://bistrita.citynews.ro/eveniment/bn-un-motociclist-si-pierdut-viata-intr-un-accident-rutier-1267345 » Post actualizat in 22 Jul 2014 06:15 In filmare se vedea o casca Arai, parca era sarita de pe cap, iti dadea impresia ca nu a fost legata. Motocicleta s-a dus pe asfalt, doar el a zburat peste un parapet din metal(sau pe sub?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFID Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Am cautat pe net mai devreme, pare sa fie cineva "Nicu" (22/07/2014 09:33:27) [ baiatbun ] L-am cunoacut pe Nicu, un baiat bun...pacat de pasiunea asta uneori fatala! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!! http://bistriteanul.ro/accident-ca-in-filme-la-sintereag-un-motociclist-sa-lovit-de-un-parapet-si-a-zburat-apoi-intrun-stalp-a-murit-pe-loc-1406008444299.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Uneori oamenii si-o fac cu mana lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Uneori oamenii si-o fac cu mana lor. ai dreptate ...numai ca 90 % din motociclistii romani nu ajung pensia din cauza drumurilor proaste , teribilismului , inconstientilor din trafic...pacat un spart frumos care te baga mai repede sau mai tarziu in pamant, asta e tristul adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 trist ...rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFID Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Revin cu informatii (sursa: prieteni din Beclean de unde e si motociclistul), el avea viteza mare, era incepator, avea motocicleta de 2 saptamani si s-ar fii intalnit cu un caine pe drum si de-aici cele intamplate - acuma nu mai sti ce si cum sa crezi, oricum poze cu el nu pot pune e desfigurat dupa saltul peste parapet. In rest am inteles ca era un om de nota 10 cum "rar mai gasesti". Asta e ... RIP si va recomand sa recititi un articol http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Link "Politistii au deschis o ancheta, in cadrul careia se va dispune si o expertiza tehnica a motocicletei." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate