Emanuel.G. Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Buna Ziua. Sunt nou pe forum din cate puteti vedea , si tocmai am luat A1. Inca nu m-am decis ce motocicleta sa imi cumpar si de aceia doresc sa primesc sfatul vostru Am 1.85 m si 91 de Kg si nu doresc sa stau pe ea ca pe o bicicleta ) Ce Imi Recomandati ? Editat Iulie 28, 2014 de Emanuel.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 sa folosesti functia search a forumului. succes(-uri)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 A1? La statura ta nu prea ai ce....Poate Varadero 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Enduro de minim 250cc(wr, exc, crf, rmz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Eu am 1.83 si 84 kg si arat asa pe cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion99 Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 17kw inseamna a1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Buna Ziua. Sunt nou pe forum din cate puteti vedea , si tocmai am luat A1. Inca nu m-am decis ce motocicleta sa imi cumpar si de aceia doresc sa primesc sfatul vostru Am 1.85 m si 91 de Kg si nu doresc sa stau pe ea ca pe o bicicleta ) Ce Imi Recomandati ? Salut Emanuel, Sfatul meu este sa cauti pe net motocicletele de 125 cmc care se gasesc la vanzare in Romania, si apoi sa te intalnesti cu vanzatorii ca sa te poti urca pe motorete sa vezi cum te simti in sea, daca te lasa sa dai o tura cu atat mai bine. Important e sa iti placa motoreta si cum arata si cum te simti pe ea si sa te simti bine cand o conduci. Asa putem sa iti recomandam noi multe motorete, dar la ce folos daca tie nu iti plac sau nu te simti bine pe ele. Spre exemplu, cand mi-am luat A-ul, visam la Suzuki GS500 F, dar am ramas dezamagit cand m-am urcat pe ea, nu imi placea pozitia in sa, asa ca mi-am luat CBF 500. Si ca recomandare: Honda CBF 125, in plus are si un consum foarte mic in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 (editat) 17kw inseamna a1? Nu , maxim 11kw si 125cc. Editat Iulie 29, 2014 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel.G. Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Salut Emanuel, Sfatul meu este sa cauti pe net motocicletele de 125 cmc care se gasesc la vanzare in Romania, si apoi sa te intalnesti cu vanzatorii ca sa te poti urca pe motorete sa vezi cum te simti in sea, daca te lasa sa dai o tura cu atat mai bine. Important e sa iti placa motoreta si cum arata si cum te simti pe ea si sa te simti bine cand o conduci. Asa putem sa iti recomandam noi multe motorete, dar la ce folos daca tie nu iti plac sau nu te simti bine pe ele. Spre exemplu, cand mi-am luat A-ul, visam la Suzuki GS500 F, dar am ramas dezamagit cand m-am urcat pe ea, nu imi placea pozitia in sa, asa ca mi-am luat CBF 500. Si ca recomandare: Honda CBF 125, in plus are si un consum foarte mic in oras. Mersi mult de sfat , o sa ma documentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate