Figment Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Salut, Ma poate indruma cineva catre o persoana/companie serioasa care se ocupa cu reparatii si/sau reconditionari de radiatoare? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 (editat) la buzau sunt cel putin 2 sevice-uri moto. ce cauti de fapt? daca nu te deranjeaza sa faci 42 km spre urziceni, iti dau un nr de tel. asta numai daca vrei sa il repari cu adevarat. Editat Iulie 30, 2014 de miket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 (editat) Caut un loc unde sa fie reparat ca la carte, adica cositorit sau sudat cum trebuie. Am incercat cu Bison Metal si mi-a plesnit din nou (nu stiu inca daca in acelasi loc sau nu). Radiatorul nu-i indoit, e in stare ok in afara de doua-trei coloane din alea de racire si fantele dintre ele, habar nu am cum s-a intamplat. Da-mi te rog nr de telefon aici sau pe pm. Mersi. Editat Iulie 30, 2014 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Nu zic sa nu incerci, dar daca nu e un capat de tara, inlocuieste-l. Trebuie ceva finete pt. sudura aia, nu se rezolva chiar la orice atelier unde e un sudor care n-a lucrat decit la Rabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Fix de-aia nu vreau sa-l dau oricui, n-as vrea sa-l dau iarasi jos pentru aceeasi spartura. Un capat de tara nu e, are o gaura de un sfert de mm pe unde scapa lichid, in rest e in stare perfecta, de-aia n-as vrea sa-l inlocuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Eu am avut o fisura care s-a putut vedea doar cu lupa dupa ce am dat jos vopseaua, e la fel de greu de reparat ca o gaura cit sa bagi degetul daca meseriasul n-are scule si pricepere. Daca gasesti pe cineva sa-l faca bine sa nu tii pt. tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 frezat/sanfrenat, cositorit, pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 santiago in bucuresti - am reparat la el de cateva ori si tin bine reparatiile Cea curenta are 2-3 ani. Am avut nevoie sa repet reparatia doar dupa ce am dat cu mobra de planeta in stilul in care facusem gaura initiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 31, 2014 Autor Share Postat Iulie 31, 2014 Imi poti da si un numar de telefon sau o modalitate de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 http://www.reparatiiradiatoare.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 1, 2014 Autor Share Postat August 1, 2014 Multam de link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate