Sari la conținut

miket

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de miket

  1. miket

    Sfat...

    https://www.olx.ro/oferta/yamaha-virago-250-IDb6Bm1.html, motocicleta e chiar intretinuta, o vinde pentru ca tocmai si-a luat altceva.
  2. Bravo, laudabil, eu am trimis undeva in oltenia (tot donatie, trebuia doar sa suporte transportul) si ghici, nu a ridicat handicapatul coletul. Sfat, doneaza numai personal.
  3. er-5 are 36,5 , e singurul din clasa 500 care nu e pt A2.
  4. va salut. are cineva klr 650 model A la dezmembrat? multumesc. » Post actualizat in 13 Nov 2015 19:07 va salut. are cineva idee daca chiulasa de klr 650 se potriveste pe klr 600 si invers? exista piese care sunt comune pe cele 2 modele?( in afara de cilindru si piston desigur). multumesc.
  5. mai erau 5-6. sunt marime mica, material slab, posibil sa fie de interior.
  6. 3,8 litrii, dar mai bine descarca cartea tehnica de pe net, dar din cate imi amintesc, la hornet 2002 atat intra.
  7. saracul, a plecat dupa paine dar de foame a traversat printr-un loc nepermis...... . sper ca data viitoare sa fie lovit de un autobuz, ca merge mai incet.
  8. sper ca ai chemat politia, salvarea. nu vreau sa aud ca ai facut amiabila sau nici atat!! inca ai timip sa declari aciidentul la politie!! nu il ierta. eu am castigat mult in urma unui astfel de accident.
  9. la buzau sunt cel putin 2 sevice-uri moto. ce cauti de fapt? daca nu te deranjeaza sa faci 42 km spre urziceni, iti dau un nr de tel. asta numai daca vrei sa il repari cu adevarat.
  10. superb, felicitari. cat a costat intreaga calatorie, benzina, cazare, masa?
  11. e tentant hornetul ala este? daca ai 100 kg, inseamna ca esti si inalt, ma gandesc ca ti s-ar potrivi z750. eu am avut hornet si e grozav, am 1,75 inaltime. acum, faza e ca nu e sigura treaba cu cadrul. daca e doar zgariat, e ok daca nu, i-ati z750. mai bine ia direct z-ul.
  12. usor spune...s-o fi dezechilibrat. nu conteaza ce viteza avea, omul asta e convins ca nu a facut nimic rau, e criminal fara macar sa constientizeze asta. spera sa convinga, ca motociclistul a gresit, se uita in oglinda si se minte singur (nu sunt eu de vina, el a intrat in mine)
  13. miket

    Prima tranta!

    atunci cere-i bani mosului pentru ca e de luat permisul pentru ca nu ti-a acordat prioritate.
  14. miket

    Prima tranta!

    salut. din pacate tot cu un mosulica m-am busit si eu. fi calm, i-ai toate datele. copie asigurare, copie CI, intelegerea amiabila sa fie completata in partea stanga de catre el si dreapta tu. daca ai intrebari iti stau la dispozitie.
  15. daca vrei un mecanic ca lumea, cu posibilitate de transport in bucuresti, da-mi un replay la mesajul asta. nu prea are ce sa fie intr-adevar. deci nu poate costa o avere.
  16. daca te intereseaza un service, da-mi un semnal.
  17. salut. fara suparare, au fost numai sfaturi pro sv. nu stiu sfat sa iti dau. conduc un hornet de un an. consuma 5-6%. trage bine oriunde doar cu un om. cu 2, se simte nevoia de mai multa putere. ca intretinere: ulei motul 5100, filtru ulei, pt filtru de aer am spray (am filtru K&N). anul asta am schimbat ulei furca + semeringuri. asta cred ca orice om schimba la 2 ani. de asemenea am schimbat cablu de ambreaj. saptamana viitoare schimb discul frana spate. astea nu trebuie schimbate neaparat, depinde cine a detinut-o inainte. am mers aprox 9000 km si zero probleme. motorul trage bine, top speed 180 km/h, mers obisnuit cu 140 km/h in afara localitatii. motorul e superb dar ajungi sa iti doresti mai mult (valabil pt mine, el poate mai mult). alege ce vrei. am simtit nevoia sa zic ceva si de hornet, prea era nebagat in seama.
  18. miket

    Accident mortal DN1

    avea permis din iunie 2011, cum dracu un an? doamne fereste, nu stiu ce are drumul asta!!!
  19. multumesc colegului care m-a ajutat sa repornesc motorul (honda hornet albastra). nu am retinut marca, nici nr de inmatriculare, stiu doar ca era o naked visinie. in timpul marsului din data de 27.04.2013, Iubim 2Roti, dupa o mica perioada de stationare, facut poze, motorul nu a mai vrut sa porneasca. am uitat contactul pus cred si s-a consumat bateria. acum totul pare in regula.
  20. tot pe 13 septembrie?? parca e blestemat frate astazi!!! azi pe Mariot am fost martorul unui incident. m-a socat putin!! din fericire, nu s-a sodat cu nimic, doar cu o masina sarita pe spatiul verde. motociclistul e teafar!!
  21. azi, 26.04, am fost martorul unui incident cu final fericit as putea zice! un prieten motociclist cu un KTM cu nr B...KTM, portocaliu, era sa fie luat in plin de un mini van (nu stiu mai multe detalii despre masina). incidentul a avut loc la o trecere de pietoni nesemaforizata, dupa primul semafor de la hotel Mariot, pe 13 septembrie, pana la intersectia cu posta puisor, in sensul de mers cu hotelul Mariot. motociclistul a oprit perfect regulamentar, dar mini vanu-ul nu a reusit, a tras brusc stanga de volan si a aterizat in mijlocul spatiului verde care separa sensurile de mers. am vazut incidentul in direct, fiind cu 10 metri mai in spate. motociclistul a scapat doar cu o sperietura. sa avem bafta, doamne fereste, o gramada de soferi tampiti pe drum!! sa auzim mai mult de bine!!!
  22. buna initiativa, tocmai m-am intors de la acest eveniment. s-a desfasurat in intervalul orar planificat, frumos, bravo!!!
×
×
  • Creează nouă...