Sari la conținut

Accidet Bistrita


pik
 Share

Postări Recomandate

Lipsa de educatie si incapacitatea de a gandi. Pai stai nene, tai linia continua in curba, e posibil sa vina TIRU'! Nu vezi, nu te bagi in depasire, ca poate vine unul mai mare si te nenoroceste. Stai cuminte pana ai posibilitatea sa depasesti, chit ca mergi o mica distanta cu 30 la ora. Si altele chestii de constientizare care ar trebui sa ti le spuna macar in scoala, daca nu ai cap sa gandesti singur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclist ranit intr-un accident, in Bistrita. Soferul care l-a lovit a fugit, insa masina i-a cedat dupa cativa kilometri.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/motociclist-ranit-intr-un-accident-in-bistrita-soferul-care-l-a-lovit-a-fugit-insa-masina-i-a-cedat-dupa-catava-kilometri.html

iubim.... romania...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unul identic a fost acu aprox 2 luni la noi..tot asa...soferul a trantit moto cu pasageri jos...i-a dat mai departe...la vreun km mai incolo a lovit bine o masina..si a fugit mai departe..da bineinteles ...situatia financiara l-a salvat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soferul merita 25 ani de puscarie, cocalar infect.

 

Nu conteaza daca scapa fara puscarie sau daca face puscarie. Nu vreau sa spun ca nu ar trebui judecat si apoi in functie ce va decide judecatorul sa fie inchis sau nu dupa gratii. Conteaza mai mult ca fata aia a murit din cauza inconstientei lui.

 

iubim.... romania...

 

Romania.... privita in ansamblu nu e vinovata pt accidentele respective. Soferii masinilor implicate sunt vinovati. Asa idioti care fac tampenii la volan sunt in toata lumea, nu doar la noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In traficul din romania nu ai cum sa te plictisesti...in alte tari mergi cu autobuzul..pune frana zici ca gata, groapa sau cocalaru, dar de fapt e statia.

 

Important nu e ca nu ai cum sa te plictisesti(Ex: posibil sa nu te plictisesti pe un drum de munte), ci faptul ca lucrurile stau altfel decat ar trebui, ca nu avem autostrazi, circuite(pe care sa isi consume energia si adrenalina pusti ca cei care au provocat accidentele de mai sus), in general spus important e ca nu avem infrastructura. De-asta parerea mea e ca nu are rost sa comparam tara noastra cu altele, indiferent ca sunt tari din Africa sau tari din Europa occidentala

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...