Jump to content

Program trecere bac Ram - Stara Palanka, Serbia


Marius Mihasan
 Share

Recommended Posts

Salut

Am in plan un cencediu in zona clisurii Dunarii si as vrea sa parcurg si partea romaneasca si ce sirbeasca. Vreau sa trec pe la Portile de Fier si apoi cu bacul pe la Ram - Stara Palanka. Imi poate spune care e programul de functionare al bacului? Am intrat pe site-ul lor si cu Google Translate am gasit plecare din Rama: 06, 09, 12, 15, 18 si plecare din Banat Palanka: 07, 10, 13, 16, 19. Asa e? Merge si sambata si duminica?

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Eu am fost intr-o sambata si functiona, insa orele de lucru sunt orientative. Nu stiu sa-ti confirm daca orarul de l-ai gasit este cel corect sau nu, dar eu am mai asteptat inca o ora dupa ora la care trebuia sa plece. Oricum, ai 2 restaurante langa, poti astepta civilizat daca ajungi mai repede.

Link to comment
Share on other sites

Intr-o sambata am trecut eu, cu ultimul bac spre Ram (cel de 19 ora locala, 20 ora Romaniei), acum o luna si ceva. A costat 400 dinari pt 1 motor + 1 persoana si 600 dinari pt 1 motor + 2 persoane. Poti sa platesti si in Euro daca nu ai dinari (1E = 100 dinari).

Link to comment
Share on other sites

Guest darcocbr

Salut. Da,asa este orarul. Eu stau acum la 3 km distanta de unde vei lua tu bacul,dar in Romania :). Cand vei ajunge in vama Naidas si o vei lua catre Bazias,vei trece si pe langa mine :) (Socol) . Sa fii atent la drum,e ingust si lumea circula cu viteza. Hai noroc,

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ziua buna, la fel ca initiatorul topicului de anul trecut, as vrea ca in weekend sa fac o tura spre Clisura Dunarii cu traversare pe la vecinii nostrii sarbi si intoarcere pe malul sarbesc. Am gasit un program pentru feribotul intre Stara Palanka si Ram, dar este doar pentru septembrie. Aveti idee daca se mentine acelasi orar si in octombire? sau sunt cumva ceva modificari care sa nu fie anuntate pe site? (http://dunav-trans.com/sr/skela-ram-banatska-palanka.html)

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

In vară funcționa dupa programul găsit aici, pe siteul indicat de tine.

Nu uita de ora Serbiei, în urmă cu 1 oră față de noi, să nu stai pe mal, degeaba...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...