hellize Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Intrebarea ar fi: -ce efect are asupra motorului daca folosesc filtru conic in locul airboxului original? Poata cauza ceva probleme? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Depinde pe ce moto? Daca este pe carburatie..mai bine uita! Banuiesc ca nu vei merge niciodata pe ploaie,nu-i asa? La asta nu te-ai gandit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat August 11, 2014 Autor Share Postat August 11, 2014 Hmm...nu, la ploaie nu am gandit (facepalm ) Da, pe carburatie. Planuiesc sa fac un cafe, si am gandit ca ar fi cool cu filtre conice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 O sa fie mare chin sa calibrezi carburatia! Dar eu iti doresc succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Intrebarea ar fi: -ce efect are asupra motorului daca folosesc filtru conic in locul airboxului original? Poata cauza ceva probleme? Multumesc fara evacuare si duze mai mari iti pierzi vremea si banii. Daca bujia nu va avea culoarea "corecta", nu insista! chiar daca aparent motorul trage bine, oricum 99% sansele sunt sa mearga mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat August 13, 2014 Autor Share Postat August 13, 2014 Hmm... multumesc pt. raspunsuri. Am gandit ca e mai simplu schimbarea. Am vrut numai sa am aspectul placut al conicului si sa dezvolt mai mult spatiu in locul airboxului, ce e enorm de mare Dar acum cred ca e mai bun daca las asa cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Daca sc.himbi carburatoarele cu tip cu subar mecanic e in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate