Vizitator r_amonna Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 )))) nu iti ataca nici un aluminiu, stai linistit, n-are timp sa il atace... ma rog, eu vorbesc din experienta, altii din carti sau de pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 13, 2014 Autor Share Postat August 13, 2014 (editat) )))) nu iti ataca nici un aluminiu, stai linistit, n-are timp sa il atace... ma rog, eu vorbesc din experienta, altii din carti sau de pe net... Dar eu nu neg ca ai multa experienta in "reparat" multe motoare , doar ca gasii si eu pe net (sau poate in carti) informatiile alea si le dadui mai departe poate e lumea curioasa. Oricum sa stii ca in general cartile (sau informatiile din surse credibile de pe net) sunt bune, nu e nimic in neregula cu ele. Oricum , multumesc pentru ajutor ! Editat August 13, 2014 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Offtopic. Am uitat toata gramatica de la scoala, dar nu cumva daca spre ex. vorbesc despre cilindrii pe care ii posed si vreau sa-i curat nu cumva e substantiv articulat si se scrie cu doi de i ? " cilindrii in sine sunt gaurile in care se misca pistoanele.... si vreau sa-mi curat cilindrii" . Ia mai repeta in gand si vezi cum suna cu un singur i! Mie imi suna cam aiurea.Plural hotarit. "Cit e kilogramul de cilindri?" (niste cilindri oarecare) "Puneti-mi cilindrii aia 3 mai copti" (anumiti cilindri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ultrasunete Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Reinviu acest topic, pentru a lamuri cateva aspecte. Detartrantul nu este bun. Este o solutie pentru lucrari de minima importanta. Trebuie neutralizat si apoi clatit. Sablarea exterioara nu este potrivita acestei operatiuni. Costurile prea mari de exploatare o fac nerentabila, de aici si preturile. Nu exista un control al calitatii si nici atentia la materialul consumabil. NaOH decoloreaza aluminiul. Nu il ataca imediat, dar la suprafata lui se produc mici reactii. Si acesta trebuie neutralizat si apoi clatit. Mai tarziu o sa dezvolt un topic cu mai multe explicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate