ianachim Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 maine dimineata la 7.30 plecare mc donald" A1 pitesti rm valcea horezu novaci ranca sugag jona sibiu albota balea lac curtea de arges pitesti si acasa care apuca ..... drum lejer fara prostii dar se merge intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Cate ore? Am fost si eu aproximativ la fel acum 2ani:) asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 e obositor rau dar daca vrei se poate..:-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 se poate si cu sportiva si pasagera.Timp estimativ: 16 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Ce inseamna sa traiesti pe picior mare, cat porti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Cate ore? Am fost si eu aproximativ la fel acum 2ani:) asfalt uscat Am fost si eu acum cativa ani (cred ca 4) pe Transalpina, cu plecare din Bucuresti si intoarcere pe Transfagarasan, putand face o comparatie intre cele doua. Concluzia a fost ca nu ma mai duc curand pe Transalpina. Desigur, gusturile nu se discuta. Pe Transfagarasan tocmai am fost vineri 15.08. De fapt am facut un mic traseu de vreo 560km: Buc-Transfagarasan-Brasov-Buc. Recunosc ca am fost foarte aproape sa includem si Transalpina, dar s-a renuntat la idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 eu am renuntat la idee ...cand am lasat trezirea pe mana nevestei...mare graseala....... si azi chiar era de mers.... da i o trag eu la dat cu aspiratorul......ma dau bolnav!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 (editat) eu am renuntat la idee ...cand am lasat trezirea pe mana nevestei...mare graseala....... si azi chiar era de mers.... da i o trag eu la dat cu aspiratorul......ma dau bolnav!!!!! Chiar eram curios cum a decurs plimbarea si cum mai arata Transalpina. In cazul asta nu cred ca te deranjeaza daca-ti poluez Topicul cu niste poze de pe Transfagarasan, de vineri 15.08.2014: Editat August 19, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Nu ati prins ceata, ploaia si grindina? Ca si noi tot pe 15 am fost si ne-am luat-o rau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Nu ati prins ceata, ploaia si grindina? Ca si noi tot pe 15 am fost si ne-am luat-o rau: Nu ne-am intalnit cu voi... Inseamna ca ati ajuns pe Transfagarasan la o alta ora si in alte conditii meteo. Noi am prins doar o ceata deasa, vizibilitate extrem de redusa si asta doar o portiune pe coborare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 ai sa dea dracii azi fu SENINNNNNNNN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Te-am sunat la 7:27, sa te rog sa ma astepti (am intarziat 4 min). Nu ai raspuns si eram sigur ca, singur fiind, ai plecat deja... M-am scos insa cu o tura de BG, cu Shipka si intoarcere pe Sopot, Troyan. Yummy... (Asta, asa, de "sâc"!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 Te-am sunat la 7:27, sa te rog sa ma astepti (am intarziat 4 min). Nu ai raspuns si eram sigur ca, singur fiind, ai plecat deja... M-am scos insa cu o tura de BG, cu Shipka si intoarcere pe Sopot, Troyan. Yummy... (Asta, asa, de "sâc"!) trebuia sa mergi in munti .... la noi bravo tie de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate