SiD Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 S-a intamplat probabil acum cateva ore. Nu mai este nimeni la fata locului, motorul si restul de carene par parasite. Daca cunoasteti persoana impricinuita, maine cu siguranta or sa dispara toate resturile si motorul nu este in siguranta. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminrace5 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Pare sa fie noul model de aprilia rs, cel in 4 timpi de 125cc. La ce scumpa e jucaria nu cred ca mai ramane mult in strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 Le iau de acolo, il cunoasteti pe individ? ii fac un bine ..nu ceva rau. Pare sa nu aiba prieteni care sa recupereze piese sau motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminrace5 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Nu il cunosc.. nu stiu cum mai da de tine dupa ce le pui la loc sigur. Banuiesc ca nu e nici ranit grav la cum arata motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 Nu mai este acolo. Ii urez multa sanatate... Din ce-am vazut si auzit a fost un impact violent frontal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 ia-le si lasa un post it lipit pe motocicleta in care sa specifici nr de tel si ca ai luat carenele sparte, daca chiar vrei sa te implici atat de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Căutare polițe RCA / MTPL policy searchRezultatul interogarii Autovehiculul avand numarul de inmatriculare B796ALE este inexistent sau nu figureaza in baza de date.The vehicle registration number B796ALE is wrong or non-existant. http://www.asfromania.ro/index.php/consumatori/baza-de-date-cedam/interogare-polite-rca Eu cred ca nu are nici asigura si nici permis,a avut accident si a taiat-o de acolo.zic si eu! Editat August 28, 2014 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Căutare polițe RCA / MTPL policy search Rezultatul interogarii Autovehiculul avand numarul de inmatriculare B796ALE este inexistent sau nu figureaza in baza de date. The vehicle registration number B796ALE is wrong or non-existant. http://www.asfromania.ro/index.php/consumatori/baza-de-date-cedam/interogare-polite-rca Eu cred ca nu are nici asigura si nici permis,a avut accident si a taiat-o de acolo.zic si eu! daca e la prima inmatriculare, asigurarea(stii ca autovehiculul inainte in inmatriculare trebuie sa aiba asigurare) se face pe seria de sasiu, nu pe acel numar pe care inca nu il are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Yep. Sau daca e proaspata facuta polita, nu apare inca in baza Cedam. Oricum, sper sa fi fost fara urmari grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 daca nu ma insel. http://www.trafictube.ro/dupa-accident-plus-diverse/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 daca nu ma insel. http://www.trafictube.ro/dupa-accident-plus-diverse/ nu te inseli. Ala este accidentul. Si nu a fugit de la fata locului, a stat acolo pana a venit politia, declaratiii etc. Baiatul usor visator nu a apucat sa franeze cand masina din fata lui s-a oprit la trecerea de pietoni (brusc ce-i drept, ca si soferul vorbea la telefon si nu era prea atent). julit pe maini si pe un picior (probabil si din cauza echipamentului necorespunzator) tanarul zicea imediat dupa accident ca va chema pe cineva cu o masina sa ridice utilajul ... deci nu e parasit. Accidentul a fost la ora 21.00-21.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 cred ca scenariu suna cam asa :masina a pus frana puternic din cauza unui pieton( e o trecere de pietoni in curba plus masini parcate =0 vizibilitate, ce-a mai buna locatie pt o trecere ) motoru nu a mai avut timp sa reactioneze poate ca nici nu a pastrat distanta si poc. Sanatate motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 exact cum am zis si eu oricum motociclistul a scapat f ieftin. putea sa iasa mult mai urat, daca nu avea noroc sa fie proiectat pe langa masina si nimerea in haionul acesteia. sanatate si beliti ochii ca sa beliti altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate