nitusararu Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Impreuna cu fiul meu suntem aproape de finalizarea unui proiect de restaurare integrala a unui motor IZH 56 din anul 1960 ; Astept comentariile si parerile voastre ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Motocicleta, per ansamblu, este f. frumoasa. Felicitari pentru munca depusa. Personal, imi displace amprenta personala (nu inteleg broderia de pe sa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 multumim mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Superb....poate visul meu...sa am un baiat cu care sa restaurez o motoreta seara si in week. La capitolul executie, carcotasii ar mai gasi un inceput de coaja de portocala la vopsea si saua din spate (care sincer nici mie nu-mi place). La capitolul proiect este superb. Toata stima si admiratia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 da, intradevar asa este ! mai ales in zilele noastre cand tinerii au cu totul alte ocupatii ! multumim mult si probabil daca mai primesc inca cateva remarci cu privire la sa , o sa dau jos broderia !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Frumoasa motocicleta, se vede ca ati muncit la ea. Lasa libera urechea de prindere pentru atas poate in viitor o sa ai nevoie de ea. Broderia strica aspectul in schimb semnatura de pe aripa este decenta si mie imi place. Personal nu sunt adept al restaurarii suta la suta ci mai de graba al reconditionarii, unde se mai modifica, imbunatateste cite ceva din deficentele din trecut. Numai bine si sa va bucurati de motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Felicitari pentru munca si numai aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate