Zacopilu Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Va salut. Pentru un prieten va intreb. Ce ulei bagati in furca la marauderul de 800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Personal nu am schimbat uleiul, dar vreau sa o fac in iarna asta. Manualul recomanda #15. Ai nevoie de 2L, 838 ml pentru fiecare amorizor. Exemplu http://www.motodiscount.ro/produse/motocicleta/suzuki/800/vz-800-marauder/1997/uleiuri-si-lubrifianti/#good_detail=ulei-de-furca-high-performance-fork-oil-15w-f0a171abc53a143c80469ffa83d58713m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Imposibil. Nu are cum sa intre 838 ml intr-un telescop. Cel mult 500. Uita-te mai atent. Oricum, multumesc de raspuns. Deci 15w. Editat Octombrie 20, 2014 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Deci, 838 ml, pentru ca upsidedown Editat Octombrie 20, 2014 de chopperman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Uau! Da, clar ai dreptate. Upsidedown....fuck, un detaliu care mi-a scapat..... Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Salut all...m-ar interesa un capac de alternator (partea stanga) pentru Suzuki Marauder 800. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 altceva... https://fotos.web.de/ui/gallery/swoboda002 http://www.vz800marauder.de/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysandcrys Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 salutare la toti....ma gindeam ca peste iarna sa-mi dotez marauderul cu proiectoare.... dar ce diametru ar trebui sa aiba? s-ar preta si unele cu angel eyes (cu aprindere separata halogen+ angel eyes)? bara de lumini am gasit si da foarte bine pe moto. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julius Heide Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Buna ziua,vin alaturi de voi cu noua mea motocicleta suzuki marauder 800,va atasez si o poza cu frumoasa bestie.Este primul meu chopper,deci sunt nou printre voi. » Post actualizat in 29 Nov 2014 09:35Pentru interesati am de vanzare piese suzuki marauder 800 ,ghidon ,scaune ,tobe,comenzi,parbriz.Schimb cu geaca mc marimea xl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 (editat) Salut, ti-am dat mesaj, comenzile avansate si ghidonul le vreau eu, daca este vorba despre cele de pe motorul din poze Editat Noiembrie 29, 2014 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julius Heide Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Salut motorul din poze este al meu,eu vand piesele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Ok, merci. Frumoasa motocicleta, sa o stapanesti sanatos. Are cineva de vanzare tobe finale care sa se potriveasca la modelul din 2001? (nu neaparat cele stoc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Buna ziua,vin alaturi de voi cu noua mea motocicleta suzuki marauder 800,va atasez si o poza cu frumoasa bestie.Este primul meu chopper,deci sunt nou printre voi. » Post actualizat in 29 Nov 2014 09:35 Pentru interesati am de vanzare piese suzuki marauder 800 ,ghidon ,scaune ,tobe,comenzi,parbriz.Schimb cu geaca mc marimea xl In poza nu se vad tobele tale actuale insa, ti-as recomanda sa le mai pastrezi pana dupa ce faci identificarea la rar. Faci rarul la scimbarea proprietarului. Aceeasi recomandare ar fi buna si pt celelalte componente originale. Daca deja e pe numele tau, calaresteo sanatos, si ai grija , nui JAWA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysandcrys Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 sal........ce tip de antigel se pune la un marauder din 97???? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Am vrut sa dau jos farul, si am reusit rupand ambele suruburi..., aici no comment Acum trebuie sa cumpar altul, ma tenteaza sa pun alt model, mai deosebit, care credeti ca se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Cercul Maini Indemanatice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Cam asa arata motocicleta momentan: Am reusit sa rup cam 10% din suruburi , sunt incepator in ale surubaritului... Editat Decembrie 18, 2014 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 chiar sunt curios cum ai reusit sa rupi suruburile de la far. sa pui o poza sa vedem si noi spor » Post actualizat in 20 Dec 2014 21:06 dupa plimbarea de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Salut, o sa pun. Intrebare: ce dimensiuni au rulmentii de la roti? recomandati un producator? sau pot sa cumpar de la orice magazin de rulmenti... » Post actualizat in 05 Jan 2015 20:31De fapt cred ca e cam stupida intrebarea, o sa caut pe site-uri moto » Post actualizat in 06 Jan 2015 09:37 Salut, o sa pun. Intrebare: ce dimensiuni au rulmentii de la roti? recomandati un producator? sau pot sa cumpar de la orice magazin de rulmenti... » Post actualizat in 05 Jan 2015 20:31De fapt cred ca e cam stupida intrebarea, o sa caut pe site-uri moto Cam asa s-au rupt suruburile : , sunt sudate in 3 puncte, dar cred ca daca le fortez putin pot sa le scot: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Rulmenti spate: 2x6303, 1x6305 Rulmenti fata:: 2x6203 Eu am pus FAG. Originali, scumpi. Dar nu ii schimbi in fiecare an. Recomandarea mea este sa incalzesti butucii cu suflanta de aer cald pana nu mai poti tine mana pe ei, si la scos, si la bagat. La bagat tii rulmentii o ora la congelator. Daca nu incalzesti, atunci cand vei scoate rulmentii din aluminiul ala o sa iasa un span finut. Care inseamna cota de strangere. Banuiesc ca la doua, trei schimburi fara cald cumperi jante noi La roata fata e destul de tricky. Eu i-am scos cu un conexpand pe post de "presa", dar reusesti si fara. Am bagat un conexpand cu diametrul apropiat cu cel al interiorului rulmentului cu partea crestata sa iasa 2-3 mm din rulment. Am apucat cu moxul de conexpand si l-am strans bine. Am batut in conexpand si a iesit rulmentul. Idem si la celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Merci Chopperman, pe wemoto am gasit rulmenti, cred ca o sa iau de acolo. Am rezolvat si problema cu suportul farului : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_tl Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Ca sa mai revigoram topicul postez si eu niste poze cu noua mea achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Salut, Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mecanicu' Cuantic Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Salutare! Am un VZ 800 Marauder din 1998 si caut clemele care se prind pe furca (acelea pe care se monteaza semnalizatoarele). Aveti idee de vreun centru de dezmembrari moto (de preferat in Bucuresti) unde le-as putea gasi? Atasez si o imagine cu piesa (cea incercuita). Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate