bbaarrbbooss Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Salutare, Am si eu nevoie de un sfat in ceea ce priveste colantarea/infolierea parbrizului pentru o Honda F4i. Am apelat la un centru de aplicare folii auto si mi-au spus ca nu tine folia care este prevazuta pentru geamuri de sticla. Ma gandeam sa apelez la un centru de colantare, spre exemplu cei care colanteaza taxi si alte masini de firma. Daca are altcineva alte pareri sau a gasit alta solutie il rog sa posteze. Multumesc! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Nu merge colantat. Vopseste-l. Smirghel inainte ca sa prinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Parbrizul meu e colantat, asa l-am cumparat si vad ca rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Eu am facut chestia cu colantatul exact cum ai zis tu, la o firma de specialitate care se ocupa cu productii publicitare (l-am vrut 100% opac). A rezistat perfect, m-a costat cam 20 lei daca tin minte exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 exista astfel de colant si ptr. plastic! similar foliei care se pune pe stopuri auto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Eu am ambele carene colantate de vreo 4 ani (asa am luat motocicleta) si tin foarte bine. Sunt n-sphe mii de masini colantate full care merg pe strada bine merci deci optiuni exista. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu niste baieti care colanteaza masini ca ei au de-a face si cu plastic si cu metal si cu sticla .. probabil le-au vazut pe toate la viata lor si sigur se pricep. Poti incerca, spre exemplu, la baietii de mai jos: http://www.dcmdesign.ro/colantari.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Salut, Merge colantat si tine foarte bine. Incearca la carbon systems, nu te gandi ca au numai carbon, au toate culorile de la Oracal sau kaf.ro Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 cauta PlastiDip ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Eu mi-am colantat parbrizul de transalp la Algernon cu imitatie carbon. Aia n-aveau chef de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Are dreptate, folia pr geamuri nu este buna. Firmele luminoase sunt din plastic. Eu am luat de la o societate de reclame, autocolant fumuriu. Este greu de lipit ca sa nu ramana aer sub el, pt estetica, ca de dezlipit nu se pune problema, nu are treaba cu ultravioletele si nici cu samponul de la spalatorie.Fiind slab fumuriu pt gustul meu am lipit pe ambele parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Va multumesc pentru raspunsuri! Revin cu rezultatul final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 sunt si eu interesat de o colantare. ce ai mai facut? te rog pune ceva poze si da-ne cateva detalii despre operatiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 6, 2014 Autor Share Postat Octombrie 6, 2014 Sincer, nu am mai facut operatiunea fiindca m-am hotarat sa o vand si nu prea se mai justifica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate