Kalashnikov545 Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Nasol ca v-a plouat chiar pe Mestecanis. Putea sa va ploua oriunde, dar nu acolo! Pentru peisaj a meritat chiar si pe ploaie. Pe traseu am prins si asfalt uscat unde ne-am dat cu incredere. Dificil a fost dupa Sighisoara pana in Brasov, unde pe viraje ne-a prins noaptea iar picaturile de ploaie ne blurau vizierele in lumina masinilor de pe contrasens. O sa revin la anul, sa testez si TransRaraul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Mi-ar face placere sa ne combinam la traseu, tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Si de la mine cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate