solitarul bv Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Buna seara. La sfarsitul saptamanii intentionez sa fac o tura pe urmatorul traseu Brasov- Valenii de Munte (am verificat si nu se poate trece pe traseu Intorusa Buzaului - Siriu) Cislau- Colti- Gura Tegii- Terca- Lopatari-Manzalesti-Pietroasele- Ploiesti Brasov.Ma intereseaza daca drumurile pe acest traseu sunt OK mai ales portiunea Gura Teghii-Terca, eventul locatii de cazare , obiective de vizitat. Va multumesc anticipat. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 sambata, in zona Barajului Siriu se lucra. Este posibil sa termine. Mai cauta info pe miercuri/joi. Daca vrei ma interesez ptr. tine miercuri/joi, daca imi lasi nr. telefon te contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Septembrie 15, 2014 Autor Share Postat Septembrie 15, 2014 Multumesc mult. Tel 0733988276. pe infotrafic mentioneaza inchiderea in zona Siriu nelimitat ( cantitate mare de alunecare de teren). Respect. sambata, in zona Barajului Siriu se lucra. Este posibil sa termine. Mai cauta info pe miercuri/joi. Daca vrei ma interesez ptr. tine miercuri/joi, daca imi lasi nr. telefon te contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Am fost eu. In weekend. Cred ca au dat drumul azi pe un sens pe Siriu, daca nu in zilele urmatoare sigur. Zona afectata e f scurta, 100-200 m. Drumul brasov - valeni de munte nu are nevoie de prezentare,e ok. Evita duminica dupa pranz. Valeni de munte - cislau - deloc captivant drumul. Drumul destul de rau, multe carute, ceva tigani chiar aproape de Cislau, dar nu-s probleme. Atata doar ca nu e asa confortabil ca pe valeni-bv sau siriu-bv. Gura teghii - pietroasele nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Septembrie 16, 2014 Autor Share Postat Septembrie 16, 2014 Multumesc de raspunsuri. Mai urmaresc informatiile pe infotrafic si drumuri nationale. O seara buna.. Am fost eu. In weekend. Cred ca au dat drumul azi pe un sens pe Siriu, daca nu in zilele urmatoare sigur. Zona afectata e f scurta, 100-200 m. Drumul brasov - valeni de munte nu are nevoie de prezentare,e ok. Evita duminica dupa pranz. Valeni de munte - cislau - deloc captivant drumul. Drumul destul de rau, multe carute, ceva tigani chiar aproape de Cislau, dar nu-s probleme. Atata doar ca nu e asa confortabil ca pe valeni-bv sau siriu-bv. Gura teghii - pietroasele nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) Salutare. Imi poate spune cineva daca se circula pe ruta Buzau - Siriu - Brasov? In toamna erau lucrari in zona barajului Siriu si ma gandesc sa nu se lucreze si acum... Editat Mai 30, 2015 de markyinxs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru987 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Se circula, au terminat lucrarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 ms. poate dau o fuga maine la Brasov. mi-e dor de drumul ala. poate ajung pana la Balea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 E ok drumul, doar ca pe anumite portiuni nu e chiar perfect asfaltul... pe langa lacul Siriu nu prea e de dat blana... mai e nisip, denivelari ("cazi" dintr-o data cu motocicleta intr-o adancitura in asfalt)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 25, 2022 Share Postat Aprilie 25, 2022 (editat) Anul trecut am inceput sa facem trasee in zona de nord a judetului Buzau, am fost la Lopatari si am iesit in Berca prin Plaiul Nucului-Lacul Moceanu-Canesti, trasee frumoase dar drumuri de macadam, ca si Alunis-Bozioru. Vrem sa continuam si asteptam sugestiile voastre, avem moto turing si cruiser dar nu ne sperie drumurile de macadam, cele bune. Vrem sa mergem din Lopatari spre Bisoca sau Gura Teghii sau orice traseu pitoresc. Povestile cu excursiile in zona sint pe Editat Aprilie 25, 2022 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate