Sari la conținut

solitarul bv

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de solitarul bv

  1. Bună seara. Știe cineva de unde pot cumpăra saiba care angrenează melcul de kilometraj? Mulțumesc.
  2. Din Brașov se anunță africanisti care sunt interesați pt plecare vineri sau sâmbătă. Mulțumesc.
  3. Buna. Am făcut parte din traseul tau.In zona parcului Dormitor sunt multe campinguri. Pentru Serbia daca tranzitezi nu Merita sa schimbi in donatia,este ok cu cardul la benzinării. In Croatia trebuie sa schimbi luna, parcare foarte scumpa. Merita toata zona fiordului kotor si tot drumul de coasta. Drumuri uscate si zile frumoase.
  4. solitarul bv

    BURSA LOCALA Brasov

    Vand 4 bujii NGK Denso iridium DPR8EIX-9, noi, cumparate de la Dillypoint pentru Honda Africa Twin 750 RD07. Pret 40-45 per bucata. Tel 0733988276.
  5. Multumesc tuturor pt raspunsuri, am verificat bornele la cumulator, respectiv mufa la trip si este in regula. Ramane sa apelez la bunavointa lui Sebi sa vedem poate reuseste sai dea de capat. Mutumesc. O seara frumoasa.
  6. Multumesc. Am sa verific mufa trip-ului, de schimat codensatorii nu ma bag ca nici nu stiu cum arata, nu ma pricep la electronica din pacate.
  7. Buna seara tuturor. Sunt pe acest forum din 2008, intai posesor de Transalp, pana in mai 2015 cand am trecut la sora mai mare Africa Twin RD07( oscilam intre ea si Varadero dar africana corespunde mai mult drumurilor pe care m-am dat pana acum si pe care doresc sa merg in continuare). Am citit acest topic si fara suparare pana acum ceva pagini ( destul de multe totusi) am gasit informatii foarte bune,interesante ( care impreuna cu cele citite de pe xrv.ro m-au determinat sa pariez pe african), topic care din pacate in ultimul timp in afara de polemica aiurea nu prea mai contine nimic, exceptie mici interventii din partea unora care raspunde scopului acestui topic. Nu sunt genul de a posta de dragul postarii, sa poluez un topic doar asa din plictiseala sau sa intru in polemica cu persoane pe care nu le-am vazut in viata mea, cand am avut o intrebare ,am intrebat, si am si primit raspunsuri si sfaturi pt care inca odata multumesc celor care si au facut putin timp si mi-au raspuns, sincer imi pare rau pentru ce a devenit acest topic intr-o oarecare masura. Imi pare rau si ca pe xrv nu mai este activitate, (acest forum dedicat consider ca are in continut informatii bune si bine structurate). Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intrunirile deja traditionale, dar anul urmator voi incerca sa fiu prezent. In spiritul topicului va intreb daca functionarea trip-ului este influentat de calitatea acumulatorului. Mentionez ca nu-mi mai tine in memorie distanta anterioara, resetandu-se la fiecare punere de contact.( am luat borna cateva minute dar acelasi comportament). Va mutumesc.
  8. Multumesc de raspuns. Am citit aventura voastra, atat cele scrise pe forum, pe into the world si m-am bucurat alaturi de voi de fiecare reusita, de fiecare depasire a situatiilor limita cu care v-ati confruntat. Sunteti eroii nostri si aduceti multa bucurie altora impartasind cu alte persoane aventura traita. Sunteti de admirat pentru curaj, tenacitate, puterea de care ati dat dovada, a faptului ca ati demonstrat ca o asemenea aventura poate fi traita cu jumatatea feminina. Bravo Ionut, bravo Ana. Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot participa la lansarea cartii. O sa urmaresc sa o pot comanda on line dupa lansare. Inca o data va multumesc pentru aventura traita alaturi de voi. Multa sanatate, putere, curaj in noile aventuri.
  9. Buna seara. Posibiltatea de a cumpara carte in afara de cei din Bucuresti. Am urmarit aventurile postate pe forum, inclusiv cele din Oyibo si asteptam cartea.Sunt sigur ca sunt si alte persoane interesate. Multumesc.
  10. Cauta pe net -Descopera Delta Dunarii- este un program foarte fain fac inclusiv ture foto . Cel care le initiaza este Iliuta Goian un foaret bun fotograf( a avut expozitii de fotografire din delta fauna si flora). Au contacte cu mai multe pensiuni din zona Mila 23 si Crisan, pentru cazare cu 3 mese incluse, respectiv dus-adus di Tulcea Port Aval, plus zilnic iesiri pe canale, garle si locuri cat mai salbatice din Delta, inclusiv Letea cu dunele de nisip si caii salbatici. Barcile cu care se fac iesirile sun foarte spatioase cu ghizi foarte buni si de treaba, merg cu viteze mici pt a se putea face poze, inclusiv excurisie la rasaritul soarelui pe lacuri cu trezire la 4.30 dimineata.
  11. Multumesc, a fost ceva de munca cu curatatul stikerelor vechi peste care s-a aplicat vopsea dar in final sunt multumit de rezultat. Furca a ramas nemodificata , inca imi place asa cum este, mai tarziu ramane de vazut.
  12. Buna seara. Vreau sa va prezint noua achizitie Africa Twin 750, RD07 din 1995, adusa din Arad si stabilita acum la Brasov. Inainte de retusuri arata asa:/index.php?/topic/724740-vand-africa-twin-750/. Respect.
  13. Buna tuturor. Am o intrebare pt cei care au cric central achizitionat de la Heavi Duties daca moto se ridica usor fara mari dificultati pe cric. Daca montarea unui asemenea cric incurca in zone mai enduro. Va multumesc.
  14. Multumesc mult pentru sugestii si sfaturi. Urmeaza sa o iau incet in funtie si de buget. O sera buna.
  15. Buna seara. Am devenit si eu de carand posesorul unei Africa Twin RD07 din 1995, si am cateva intrebari catre cei ce detin aceasta motocicleta de mai mult timp: - cric central in afara de cele noi de la Heavy Duties, este cumva care are si ii prisoseste sau care poate face la un mai ok decat cei mentionati,. la fel as fi interesat si de suporti laterale; - pe filtru de aer K&N este mentionat cumva marca sau nu are inscriptionat nimic; - ce implica dinojet -ul la acest model; - robinetul de rezerva in ce pozitie este indicat sa fie tinut in timpul mersului; - pt a umbla/servisa bateria trebuie sa fie dat jos rezervorul; - peste carenele albe cu stikere s-a aplicat vopsea neagra spray, cum as putea sa dau jos acele stichere si sa fac o vopsire ok, respectiv sa aplic stikere ulterior; Va multumesc mult. O seara buna.
  16. solitarul bv

    Stare drumuri

    Multumesc de raspunsuri. Mai urmaresc informatiile pe infotrafic si drumuri nationale. O seara buna..
  17. solitarul bv

    Stare drumuri

    Multumesc mult. Tel 0733988276. pe infotrafic mentioneaza inchiderea in zona Siriu nelimitat ( cantitate mare de alunecare de teren). Respect.
  18. solitarul bv

    Stare drumuri

    Buna seara. La sfarsitul saptamanii intentionez sa fac o tura pe urmatorul traseu Brasov- Valenii de Munte (am verificat si nu se poate trece pe traseu Intorusa Buzaului - Siriu) Cislau- Colti- Gura Tegii- Terca- Lopatari-Manzalesti-Pietroasele- Ploiesti Brasov.Ma intereseaza daca drumurile pe acest traseu sunt OK mai ales portiunea Gura Teghii-Terca, eventul locatii de cazare , obiective de vizitat. Va multumesc anticipat. Respect.
  19. Salutari. Stie cineva calitatea drumului dintre Gura Teghii din zona Siriu spre Terca-Lopatari-Manzalesti. Multumesc.
  20. Sincere condoleante familiei. Fie ca de acolo de sus sa ne calauzeasca si pe noi cei ramasi, mai tineri sa putem reusii ca si noi la varsta lui sa mai fim in stare sa ne urcam pe motor, sa ducem pana la final acesta pasiune si viata pe doua roti. asta cred, insemna sa traiesti viata pe doua roti. Ramai cu bine.
×
×
  • Creează nouă...