pestritu Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Multumim pentru organizare colegului @dedant68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Clubul din Bucuresti este FREE RIDERS, carora si noi, Valahii, le multumim! Din Pitesti au fost reprezentanti ai clubului ROAD WOLVES, multumiri si lor. Campania a fost foarte bine organizata, si s-a desfasurat destul de bine pe toata durata. Singurul lucru care ar trebui sanctionat, este comportamentul unora dintre motociclistii neafiliati la cluburi, care au facut lucruri condamnabile de noi chiar in motivatia campaniei. In coloana se merge foarte atent si cu viteza necesara pentru a nu intrerupe coloana, dar nici sa pui in pericol participantii. Oricum felicitari initiatorului si organizatorului acestui eveniment, domnul Ion Constantinescu! Editat Octombrie 20, 2014 de gringo34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Salut, de curand m-am mutat in zona centrala (intersectia mircea cel batran cu calea domneasca) si practic am nevoie de un loc unde sa imi tin motorul dar sa si fie in siguranta ( nu as vrea sa-l tin prin fata blocului ), un garaj, o curte orice dar sa stiu ca e in siguranta..desigur am sa platesc si o chirie modica. Daca stiti pe careva sau aveti alte informatii, va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate