Ungureanu Tiby Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Salutare, sunt nou pe acest forum am o problema cu motocicleta mea,la rece merge bine dar cand se incalzeste se aude o bataie(un tacanit) din motor cred, aveti idee ce ar putea fii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 In ce zona a motorului? E ascutit ca sunet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungureanu Tiby Postat Septembrie 23, 2014 Autor Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) in partea dreapta cred ca o bujie sau vreun tachet oricum in zona bujiilor asta s-a intamplat dupa ce a dat un rateu sunetul da e foarte ascutit Editat Septembrie 23, 2014 de Ungureanu Tiby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Posibil o etansare la o galerie,daca tot spui ca a aparut in urma unui rateu. Incearca sa strangi putin galeriile...cand sunt reci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungureanu Tiby Postat Septembrie 24, 2014 Autor Share Postat Septembrie 24, 2014 da..le-am strans aceeasi problema » Post actualizat in 25 Sep 2014 09:33alte pareri ??.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungureanu Tiby Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Salutare, am niste probleme cu motorul, este distrus complet trebuie altul, cu totul pot lua acelasi motor complet sa il pun pe cadru numai ca e de 600, se potriveste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 la zzr era valabila manevra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Si crezi ca o sa mai treci ITP-ul cu un motor de 600 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Salutare, am niste probleme cu motorul, este distrus complet trebuie altul, cu totul pot lua acelasi motor complet sa il pun pe cadru numai ca e de 600, se potriveste ? . Sal am un motor complet e aproape nou are 11000 km are compresie 10.5 il dau pe proba il si montez la nevoie garantie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungureanu Tiby Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 Da sunt interesat lasa-mi numarul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Da sunt interesat lasa-mi numarul tau de unde esti eu sunt din bucuresti» Post actualizat in 13 Oct 2014 13:57 Poti sa ma suni 0722943332 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungureanu Tiby Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 Salutare, se potrivesc aceste 2 modele ? am un kawasaki zxr de 400 si pot lua un motor de zzr 400 se poate face manevra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Salutare. Verifica codurile de motor, daca corespund sunt identice daca nu... faci adaptari ) Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Salutare. Verifica codurile de motor, daca corespund sunt identice daca nu... faci adaptari ) Succes ! Pe ce te bazezi cand ai spus acest lucru? Care cod de motor? Daca te referi la serie..sa stii ca nu este nici una in lume asemanatoare cu alta! Daca te gandesti la codurile de piese.....atunci as fi si eu curios cand, si cum,vei compara miile de coduri de la toate piesele unui motor sa poti spune ca acel motor este identic cu altul si il poti folosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 (editat) Cod / tip motor xxxx seria xxxxxx Am pus 2 CIV-uri, una de autoturism si cealalta de motociclu pentru exemplificare. Editat Noiembrie 28, 2014 de alex_tr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate