radoo_mondialu Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 daca are cineva detalii sau schite legate de cum se leaga firele la iesirea din "napolitana" , ca eu nu mai am mufa(de fapt nu mai am instalatie electrica deloc pe el) , si trebuie sa-mi fac sa mearga far/stop ca mi-a expirat inspectia si chestiile astea sunt obligatorii. am gasit un singur fir care face curent , in afara de alea care merg la bobina, si ar fi suficient , dar asta da curent prea puternic si imi tot arde becurile. ;sau daca stie cineva cum sa-mi fac o punte de redresare sau ceva , ca am legat un releu de masina dar nu are nici un efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Iesi Sambata in piata si gasesti acolo napolitana la Nicu Vultur daca o ai arsa. Releu nu poti folosi pt. a stabiliza curent alternativ. Exista manual de Minsk pe aici pe forum. Tre sa cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 la k legi firul care merge la bobina la 02 legi tot ce inseamna becuri, inclusiv semnalizarea la 01 parca merge claxonu, dar aici nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 la k legi firul care merge la bobina la 02 legi tot ce inseamna becuri, inclusiv semnalizarea la 01 parca merge claxonu, dar aici nu sunt sigur pai la 02 leg , dar de ce imi tot arde becurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) am eu manualul de voshod , daca ai nevoie de el zi-mi o adresa de e-mail unde sa ti-l trimit ar trebui sa masori tensiunile cu un aparat de masura Numa Bine Editat Decembrie 8, 2006 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 pai la 02 leg , dar de ce imi tot arde becurile? pentru ca probabil e arsa napolitana aia pe partea de lumini:D cand se intampla asa ceva sunt 2 variante : ai lumina ff slaba sau iti arde becurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Decembrie 9, 2006 Autor Share Postat Decembrie 9, 2006 am eu manualul de voshod , daca ai nevoie de el zi-mi o adresa de e-mail unde sa ti-l trimit ar trebui sa masori tensiunile cu un aparat de masura Numa Bine radoo_mondialu@yahoo.com mersi pentru ca probabil e arsa napolitana aia pe partea de lumini:D cand se intampla asa ceva sunt 2 variante : ai lumina ff slaba sau iti arde becurile asta este , am sa o inlocuesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Nu stiti cumva pe unde pot gasi un magnetou de voshod nou sau in stare buna? As avea nevoie si de "cutia neagra". Vreau sa trec un MZ ES pe aprindere de Voshod si nu gasesc pe nicaieri. Am fost la Cristi Tunaru si zice ca nu mai poate aduce de Voshod si ca imi recomanda de Minsk dar daca dau un ban, barem sa am 90W pe instalatie, nu 60. astept un PM daca ma putei ajuta cu ceva. Va multumesc1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 pai vb cu gaspar si iti trimite din botosani: 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 "sarumana" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 incearca si la astia doi : Popa Viorel din Oradea 0745811481 Vultur Nicolae din Reghin 0744607480 , unele piese de voshod le-am aflat doar la Vultur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 gaspar zice ca de un an nu mai gaseste de voshod.......o sa incer azi si la cei doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate