DIU 46 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Am un kit luat de pe Louis, si nu stiu cum se foloseste corect. Mai exact - atasez snurul la dispozitivul de bagat in roata dupa care il ung cu lipiciul din tub si il introduc in cauciuc, rasucesc la 180 de grade si trag drept in sus - teoretic practic insa, cind trag de el, iese cu tot cu snur deoarece este lipit de dispozitiv. Lipiciul cu care ungi snurul il dilata foarte tare si devine si mai lipicios, am incercat si fara lipici si are acelasi efect - adica tot iese din cauciuc fiind lipit de dispozitiv. Intrebare, ce nu fac bine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Uite un mic tutorial ... poate ajuta: PS: nu ungi snurul cu adeziv ; Pui adeziv pe gaura! Editat Octombrie 5, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Am un kit luat de pe Louis, si nu stiu cum se foloseste corect. Mai exact - atasez snurul la dispozitivul de bagat in roata dupa care il ung cu lipiciul din tub si il introduc in cauciuc, rasucesc la 180 de grade si trag drept in sus - teoretic practic insa, cind trag de el, iese cu tot cu snur deoarece este lipit de dispozitiv. Lipiciul cu care ungi snurul il dilata foarte tare si devine si mai lipicios, am incercat si fara lipici si are acelasi efect - adica tot iese din cauciuc fiind lipit de dispozitiv. Intrebare, ce nu fac bine ??? Nu-l mai rasuci!Impinge-l in anvelopa si trage dispozitivul..atat. Editat Octombrie 5, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Octombrie 5, 2014 Autor Share Postat Octombrie 5, 2014 Uite un mic tutorial ... poate ajuta: PS: nu ungi snurul cu adeziv ; Pui adeziv pe gaura! O nelamurire, in filmulet este scos primul snur, de ce ? este prea larga gaura presupun, si este atasat linga el un al doilea, de alta culoare, de ce de alta culoare ? » Post actualizat in 05 Oct 2014 18:55 O nelamurire, in filmulet este scos primul snur, de ce ? este prea larga gaura presupun, si este atasat linga el un al doilea, de alta culoare, de ce de alta culoare ?P.S. pun intrebari stupide cred, dar na asta e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 nu e de alta culoare, primul snur dupa ce a fost introdus in gaura ( ca sa nu zic bagat) a prins pe el bucati mici de cauciuc,( ramase de la pilirea gaurii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 rasucesti, tragi, tai. si nu mai iese complet, pentru ca... tai. d-aia ai cutter in trusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 nu e de alta culoare, primul snur dupa ce a fost introdus in gaura ( ca sa nu zic bagat) a prins pe el bucati mici de cauciuc,( ramase de la pilirea gaurii ) adica poti s-o bagi alba si sa iasa neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 adica poti s-o bagi alba si sa iasa neagra? daca o bagi in toate cacaturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 adica poti s-o bagi alba si sa iasa neagra? dupa cum vezi si in clip .. nu e alba... e rosiatic caramizie.. tu o ai alba?? sau nu ai kitul de pe louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 dupa cum vezi si in clip .. nu e alba... e rosiatic caramizie.. tu o ai alba?? sau nu ai kitul de pe louis? nah, am un kit vechi de pe vremea lu ceasca daca o bagi in toate cacaturile... floare verde hanilulu cea mai buna..... uru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 in astea se vede mai klar ...ca si pe mine m-o cam ametit clipul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 (editat) In clipul meu .. am scos primul snur pentru ca il simteam cam lalai inauntru si mi se parea ca nu izoleaza cum trebuie (adica era gaura prea mare pentru un snur atat de mic gen ) Din cauza asta am introdus inca o bucata (culorile sunt irelevante lol) Editat Octombrie 6, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Octombrie 6, 2014 Autor Share Postat Octombrie 6, 2014 Multumesc baietii de explicatii, dar mai ales de clipuri sper sa reusesc data viitoare. Asfalt uscat, pentru cei care mai aveti asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 (editat) avem asigurare,, numa la cel putin +2 grade speram, ca in rest... Editat Octombrie 6, 2014 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate