Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,am si eu o problema,dupa un drum de cativa km in timp ce mergeam mi s-a oprit motorul,nu mi se blocase roata inca si am bagat-o pe liber si am lasat-o sa mearga cat putea sa mearga de la o viteza de 50-60km/h.Asta ar fi fost a doua problema,dupa ce ca probabil mi s-a ***** electromotorul si a trebuit sa o pornesc impinsa.Am bagat-o in viteza,am incercat sa o imping si problema,roata a ramas blocata,am incercat sa o imping in toate vitezele si doar in viteza a 6a s-a miscat foarte putin roata.De la ce credeti ca e problema,din cate am inteles ar putea fi ambielajul sau pistonul blocat..e o Aprilia Rs 125 din 2001.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce ca probabil ti se semi fu..se motorul, apoi din cauza asta electromotorul nu mai putea invarti, te-ai gandit sa o pornesti impinsa ca sa fu..ti motorul de tot. Probabil e una din cele doua, pana cand nu desfaci nu poate nimeni ghici care e problema exact.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana nu il desfaci nu stii exact ce s-a intamplat acolo,oricum cred ca trebuie sa te gandesti daca se merita sau nu sa-l repari. Am patit si eu acelasi lucru si am bagat o gramada de bani in reparatia lui.

Editat de Alpha28
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scoate cilindrul şi pistonul, dacă biela merge greu ai mers fără ulei în benzină. Toarnă ulei pe bolţ şi roteşte până se deblochează apoi verifică dacă are joc anormal, s-ar putea să ai noroc să nu fie nevoie de alt ambielaj. Verifică starea segmenţilor şi dacă nu s-au blocat în canalele de pe piston.


» Post actualizat in 06 Oct 2014 06:25

Ambielajul nu va mai avea viaţă lungă dar ai cu ce te plimba până te pregăteşti de reparaţii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am scos capacul de la piston si am batut putin in piston si s-a deblocat,presupun ca e gripat,am vazut ca in cilindru cateva colturi mici lipsesc,capul pistonului este..distrus(cel putin mie asa mi se pare).Ideea e ca am incercat sa il pornesc impins sa vad daca e din cauza cilindrului si a pistonului,dar nu porneste,nici macar o tenta de a porni,compresie are,am incercat sa ii bag si putina benzina pe piston,dar tot nu a pornit.Opinii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

compresia e luata cu degetu?

sau cu un aparat special?

mergi la mecanic, aici nu o sa o repari.

in cazul in care calota pistonului si suprafata cilindrului arata "distruse" compresie nu ai sigur..si trebuie schimbat setu cel putin.

mecanic, nu "prieten care se priepe" si se face.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...