pasquinel Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Merci Pasquinel! Sa-ti fie de bine, man, mi-a scos peri albi, dar a meritat. Vezi ca la vara vin la tine sa-mi recuperez shfoara. Editat Aprilie 20, 2015 de pasquinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Planuri sunt intotdeauna. Dawson City e magnet, de solstitiul de primavara, in iunie. Banff si Jasper sunt pe lista. Yellowstone e pe lista. Haines si Valdez in AK si Telegraph Creek in BC de asemenea. Plan clar inca nu este, dar probabil prin iunie decolam. Anunta-ma daca vrei sa vii, din Mtl e cale lunga. Am incercat sa iti trimit mesaj pe privat, dar se pare ca nu merge din anumite motive. Ajungeti pe la Yellowstone ? Daca nu se schimba nimic, eu plec in jur de 20 iulie si ajung la Yellowstone pe 27-28 (imi pot modifica traseul spre nord sau sud putin). Ar fi ceva sa ne mergem impreuna spre Vancouver...nu de alta, dar vin singur . Editat Iunie 17, 2015 de lostinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 Din anumite motive Pasquinel nu are cum sa ajunga aici, iar asta mi-a cam dat excursiile planuite peste cap. La inceputul lui august posibil sa plec inspre nord o saptamana. Yellowstone pt iulie 27-28 nu suna rau deloc. Nu stiu ce cazari mai sunt disponibile, trebuie musai rezervare. Daca-ti faci si iei camping, deja ma mananca rotile sa-i dau un ironbutt pana acolo. Anunta-ma daca ai planuri sigure. Mai incearca pe privat, ar trebui sa mearga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Vorba semnăturii tale, deh soarta. Hai că ăștia-s pe cale să scoată viza de SUA, poate poate se face ceva și în cazul Canadei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 @chif si restul de invartitori de doua roti de prin Vancouver, vineri sunt pe la voi prin sat si am o juma' de zi de omorat. Daca are cineva chef de o bere/cico/cafea... mi-ar face placere sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 30, 2015 Autor Share Postat Iunie 30, 2015 Man, azi e luni, si acu am vazut mesajul. Banuiesc ca nu mai esti prin zona. Trebuia sa-mi fi trimis pe privat, ca-mi ajunge pe email si vad. Sorry ca nu ne-am intalnit tura asta... Da-mi un semn cand mai vii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Salut. E ok. Ne vedem data viitoare. O sa dau un semn mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate