Nobloody Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 Le cadeau galoanele daca apelau la concurenta Si apropo de V-Rod: Daca a fost vreodata ceva care sa-mi placa la Harley, s-a dus odata cu apariatia modelului asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 v-rodul are cel mai tare motor pus pe un cruiser acuma ... gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Si pe mine m-a dezamagit modelul asta. Parca e scos din filmele cu Batman. S-a stricat izul de clasic ce domnea peste Harley... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Toate ca toate, dar chestia e că Indianul e marcă de marcă şi... de ce sa n-o zicem pe-aia adevarată, a aparut cu un an înaintea Harley-ului. By the way... eu am un Indian Scout desenat de mine in baie si dacă se uita cineva la "personal photo"-ul meu de pe site o sa recunoasca sigla Indianului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate