mogaandrei Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Dubios ca iti consuma ulei.Eu am mers 21000 km cu fostul srad de 600 in care bagam 7100.De la schimb la schimb(max 5000 km) nu consuma gram.Cui ziceam asta,nu ma credea Te cred,nici mie nu imi consuma gram de ulei,dar din Motul 5100 mi-a mancat aproape 1L in ~4500 km.Cu Mobil se comporta excelent motorul. » Post actualizat in 11 Oct 2014 16:25 ce parere aveti despre CASTROL 2T ? ( pentru cei care au incercat pe 50/80/125 CC ) asta e uleiul pe care il folosesc la amestec la MZ 125.Ii bag 20ml/L. Editat Octombrie 11, 2014 de mogaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Ce regula spune ca daca uleiul e consumat de motor (si evident completezi la timp, cu simt de raspundere) nu e de fapt foarte bun pentru respectivul agregat, dpdv al ungerii, racirii etc. ? Nu asta conteaza de fapt? Sau e preferabil sa bagi o mizerie care sa nu isi faca treaba, dar sa nu fie consumata? Intreb foarte serios, nu insinuez nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Se pare ca unii au confundat topicurile, aici vorbim de ulei 2t, care se arde in camera de ardere, nu de uleiuri 4t care sunt recirculate in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Corect, dar intrebarea ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Corect, dar intrebarea ramane. Pentru ce tip de motor ramane intrebarea, 2T sau 4T? Sa ne intelegem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 4, normal. Cele in 2 consuma ca trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Problema auzita de n ori "Motorul meu nu consuma nici o picatura de ulei si am mers cu el 6000 km", este un FALS...orice motor consuma la un interval de km o cantitate de ulei, care daca se situeaza in limitele date de fabricantul motorului /raportata la un nr de km standard este normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Uleiul motul 710 mi.a ajuns 800km prib pompa de ulei. Sunt curios acum cati km fac cu cel Castrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate