TDMANDI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 insanatosire grabnica colegul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Recuperare usoara...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 http://stiri.tvr.ro/accident-grav-pe-soseaua-kiseleff-din-capitala--un-motociclist-a-ajuns-la-spital_51388.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 (editat) Auzi la ala, nu cunoaste orasul de aia a gresit. Pai fututz mrzii-n gura semnele de circulatie sunt la fel in toata tara, nu mai zic ca si in europa sau in lume dar ala sigur nu a trecut de granite. Editat Octombrie 16, 2014 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 La 16.10.2014 la 15:04, pacaliciossu a spus: Am vrut sa o balacaresc sa-i dau si o flegma ... Grija la viziera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 La 16.10.2014 la 12:49, Leviatan a spus: Jagi, aveam 60-65 kmh. L-am văzut pe tip ca intră pe prima bandă cu botul, am încetinit și m-am repliat pe banda a doua, el a încetinit, a oprit, moment în care m-am tras lângă bordura sa trec de el, în acel moment a accelerat și a tăiat și banda mea. Nu ma avut ce să fac într-un metru. Nu sunt începător, pur și simplu nu a fost timp. Doctorii ce zic? Operatie? Recomandarea e sa nu faci operatie, recuperarea e infinit mai rapida. Mie mi-au spus 2 din 3 medici de la Urgenta ca trebuie operat, al 3-lea a fost 50-50%. Am ales varianta sa nu ma operez, si a fost cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 La 16.10.2014 la 16:19, JAGI a spus: Doctorii ce zic? Operatie? Recomandarea e sa nu faci operatie, recuperarea e infinit mai rapida. Mie mi-au spus 2 din 3 medici de la Urgenta ca trebuie operat, al 3-lea a fost 50-50%. Am ales varianta sa nu ma operez, si a fost cea mai buna. Deocamdată am un bandaj, să văd mâine căci fac din nou raze. Ruptura este la gât și încă o fisură la umăr pe aceeași Clavicula. Și eu optez fără operație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 La 17.10.2014 la 4:20, Leviatan a spus: Deocamdată am un bandaj, să văd mâine căci fac din nou raze. Ruptura este la gât și încă o fisură la umăr pe aceeași Clavicula. Și eu optez fără operație. Recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maracinealin Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate