TDMANDI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 insanatosire grabnica colegul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Recuperare usoara...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 http://stiri.tvr.ro/accident-grav-pe-soseaua-kiseleff-din-capitala--un-motociclist-a-ajuns-la-spital_51388.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 (editat) Auzi la ala, nu cunoaste orasul de aia a gresit. Pai fututz mrzii-n gura semnele de circulatie sunt la fel in toata tara, nu mai zic ca si in europa sau in lume dar ala sigur nu a trecut de granite. Editat Octombrie 16, 2014 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Am vrut sa o balacaresc sa-i dau si o flegma ... Grija la viziera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Jagi, aveam 60-65 kmh. L-am văzut pe tip ca intră pe prima bandă cu botul, am încetinit și m-am repliat pe banda a doua, el a încetinit, a oprit, moment în care m-am tras lângă bordura sa trec de el, în acel moment a accelerat și a tăiat și banda mea. Nu ma avut ce să fac într-un metru. Nu sunt începător, pur și simplu nu a fost timp. Doctorii ce zic? Operatie? Recomandarea e sa nu faci operatie, recuperarea e infinit mai rapida. Mie mi-au spus 2 din 3 medici de la Urgenta ca trebuie operat, al 3-lea a fost 50-50%. Am ales varianta sa nu ma operez, si a fost cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Doctorii ce zic? Operatie? Recomandarea e sa nu faci operatie, recuperarea e infinit mai rapida. Mie mi-au spus 2 din 3 medici de la Urgenta ca trebuie operat, al 3-lea a fost 50-50%. Am ales varianta sa nu ma operez, si a fost cea mai buna. Deocamdată am un bandaj, să văd mâine căci fac din nou raze. Ruptura este la gât și încă o fisură la umăr pe aceeași Clavicula. Și eu optez fără operație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Deocamdată am un bandaj, să văd mâine căci fac din nou raze. Ruptura este la gât și încă o fisură la umăr pe aceeași Clavicula. Și eu optez fără operație. Recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maracinealin Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate