JAGI Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Ia-ti un S1000RR, pina la urma tot la el o sa ajungi. Faci un credit daca nu ai suma, restul e doar misto sa treaca timpul. PS: Ramona chiar are dreptate, are ea un aer de mistocareala, dar le zice bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) De ce nu mergi pe ambele? Cel mai bun sfat. Tu ai putea merge pe amândouă? ..pe care tu ai ales sa-l iei la misto! Mai bine zi cine esti,ce vant te aduce pe aici, esti clona cu chef de distractie sau nu, ce motorete ai mai avut , experienta, etc. Cum zicea in Filantropica, "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!". Sa auzim o poveste frumoasa, apoi mai vedem! Inca un sfat bun! Daca mai vrei sfaturi bune, pentru ca exista oameni aici care stiu sa dea si sfaturi bune, ia si povesteste ce experienta ai si la ce vrei sa folosesti acea motocicleta, pentru ca exista posibilitatea ca baietii sa-ti recomande totusi un CBR de 125. Eu personal te-as ruga sa-ti completezi si profilul, ca sa stim si noi mai bine cu cine stam de vorba. Editat Octombrie 26, 2014 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 "Voi ASTIA cu Chef de glume ma intreb daca Erati pregatiti Cand-v ati cumparat ss Primul de 1000 ... Erati toti pe serpentina cu gazul deschis la Massima," iti pot jura cu mina pe inima ca prima data cand m-am dat cu vf-ul am fost pe serpentine , la nunta lu Mielu si nevasta pasager ) ..ase ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Si ce asa mare realizare sa mergi pe serpentine cu pasager si pt prima data ? era polei sau zapada pana la brau de te juri cu mana pe inima ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Dupa toate comentariile rele care le-am citit aici la adresa zx10r, ca wheelie, ca voblaj, fix zx10 mi-as cumpara. Pentru ca outlaw si pentru ca n-as avea bani de R1 07-08 ceea ce defapt urmaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Dupa toate comentariile rele care le-am citit aici la adresa zx10r, ca wheelie, ca voblaj, fix zx10 mi-as cumpara. Pentru ca outlaw si pentru ca n-as avea bani de R1 07-08 ceea ce defapt urmaresc. Iti fac un credit doar cu buletinul? Ptr cel din semnatura mea... Ptr initiator, scz dar nu m-am putut abtine...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) ) il stiu, dar e mare bogatia la tine, nu ma bag ca ma leaga astia Editat Octombrie 27, 2014 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Si ce asa mare realizare sa mergi pe serpentine cu pasager si pt prima data ? era polei sau zapada pana la brau de te juri cu mana pe inima ?? ma puteam jura cu mina in inima ta :)0 dar nu cred ca o ai la tine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Lasa asta...tot nu m-ai lamurit cu realizarea ta de a merge pe serpentine Sau erai in costum de ginere si iti creea un discomfort in a pune genunchiul pe asfalt ?! Lauda-m-as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) tu sti cum arata o serpentina ) nafara de aia de la cazanu de tuica ?? )))))))) Editat Octombrie 27, 2014 de deceneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Uimeste-ma tu bai zeul motoarelor si serpentinelor, care din prima a mers pe serpentine cu mobra =)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 nu prea te pot uimii esti prea uimit de tine sa mai incapa ceva ) esti plin . vezi ca te spargi de ras..) si pute rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 incearca sa gandesti cu gura inchisa si nu va mai mirosii a butoi in jurul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 incearca sa gandesti cu gura inchisa si nu va mai mirosii a butoi in jurul tau ai toba sparta la tastatura , sau zgomotu-i de la pirt )mai plimba-te si tu cu motoru ,lasa internetu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Voi doi, get a room ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 ai toba sparta la tastatura , sau zgomotu-i de la pirt )mai plimba-te si tu cu motoru ,lasa internetu ) Hai sa incetam, ca n-ajungem nicaieri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Darco..cred ca aspiri la pozitia de moderator. Prea tare in gura...prea ca la tara.. te certi cu toata lumea in ultima perioada observ. Ba serpentine , ba ca schimbi antigelu la 2000 km etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Nu domne, nu aspir nicaieri, doamne fereste . faza cu antigelul e personala, nu inteleg dece pe unii ii deranjeaza ) . iar la faza cu certatul, cam ai dreptate.. In realitate nu-s deloc certaret, dar pe forum se agata unii aiurea. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 e ) tineretu din ziua de azi ) nu-i bai ! deci omu sa-si ia motoru de care este in stare, si pe care se simnte bine ,asta spuneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Sunt 2 motorete care au diferente mici intre ele. Aceeasi clasa aceeasi capacitate...cam aceeasi tehnologie...n-am avut nici 1000rr nici zx10 ...dar din auzite rr.u e o basina si zx10 are ceva probleme mai multe.. (fisuri in cadru, ambreiaje si ce mai vb lumea "prin sat") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate