robert_bobariu Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Mie mi-a aratat adevarul - a trebuit sa sparg chiciura groasa de pe sa (sa nu o topesc pana ajung la destinatie si sa spariu lumea cu blugii uzi intre picioare)... Ocazie cu care am mai luat un spray anti-dezghet, ca ma dureau bojocii de la atata suflat in broastele cutiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2014 Jucati-va voi jucati-va , pasaricile de la Dona abia va asteapta cu supramax articulatii ,,,,,,,,,,,,,,,. » Post actualizat in 05 Dec 2014 13:10 Pt maine sau duminica nici un viteaz ,,,,,,,,,,,, ? pai de ce mai avem asigurare ,,,, . » Post actualizat in 13 Dec 2014 07:31 ALO ,,,,,,ALO ,,,,, nu zice nimeni nimic ? ,,,,,, parca ar merge ceva usor prin jurul Bucurestului . Eu cred ca pe la 11:30 am sa ies sa iau putin aer . Daca se mai baga cineva vb aici . Pa . » Post actualizat in 13 Dec 2014 08:12 Ma gandeam Bucuresti > Vulcanii noroiosi ............... sper sa nu ajung asa . » Post actualizat in 18 Dec 2014 19:53 Ce faceti mai VITEJILOR nepotii lui Rossi ? nu sariti cu ideii pt sambata , se pare ca vor fi cam 10 grade " pe alocuri " Un Veliko in fuga ? . » Post actualizat in 18 Dec 2014 19:56 Ce faceti mai VITEJILOR nepotiii lui Rossi ? nu sariti cu ideiii pt sambata , se pare ca vor fiii cam 10 grade " pe alocurii " Un Veliko in fuga ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate