Cap0ne Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Esti de-a dreptul cinic. Ne faci in ciuda si nu-i frumos. Chiar placut si caldut si azi la plimbarica. Cred ca mi s-a stricat senzoru de zapada, ca arata un fulg in bord si nu era pic de nea in jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Ala iti indica faptul ca trebuie sa ai cauciucuri de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Mie mi-a aratat adevarul - a trebuit sa sparg chiciura groasa de pe sa (sa nu o topesc pana ajung la destinatie si sa spariu lumea cu blugii uzi intre picioare)... Ocazie cu care am mai luat un spray anti-dezghet, ca ma dureau bojocii de la atata suflat in broastele cutiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2014 Jucati-va voi jucati-va , pasaricile de la Dona abia va asteapta cu supramax articulatii ,,,,,,,,,,,,,,,. » Post actualizat in 05 Dec 2014 13:10 Pt maine sau duminica nici un viteaz ,,,,,,,,,,,, ? pai de ce mai avem asigurare ,,,, . » Post actualizat in 13 Dec 2014 07:31 ALO ,,,,,,ALO ,,,,, nu zice nimeni nimic ? ,,,,,, parca ar merge ceva usor prin jurul Bucurestului . Eu cred ca pe la 11:30 am sa ies sa iau putin aer . Daca se mai baga cineva vb aici . Pa . » Post actualizat in 13 Dec 2014 08:12 Ma gandeam Bucuresti > Vulcanii noroiosi ............... sper sa nu ajung asa . » Post actualizat in 18 Dec 2014 19:53 Ce faceti mai VITEJILOR nepotii lui Rossi ? nu sariti cu ideii pt sambata , se pare ca vor fi cam 10 grade " pe alocuri " Un Veliko in fuga ? . » Post actualizat in 18 Dec 2014 19:56 Ce faceti mai VITEJILOR nepotiii lui Rossi ? nu sariti cu ideiii pt sambata , se pare ca vor fiii cam 10 grade " pe alocurii " Un Veliko in fuga ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate