Lolo_ID Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 ....pentru remorca , ca cea din imaginile de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Lolo, roata vrei musai originala? Si eu vreau sa-i fac Bombitei o remorca si mi-am luat o roata ca asta: http://www.sculesiechipamente.ro/roata-roaba-cu-camera-pr1405-3-5-8/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 19, 2014 Autor Share Postat Decembrie 19, 2014 Janta si cauciucul de PAV sunt concepute si construite pentru a duce greutatea remorcii plus incarcatura de maxim 40 kg la o viteza maxima de 70 km / h. Nu cred ca ti-ar place sa tragi dupa tine o remorca instabila, mai ales cand esti cu motocicleta fara atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 ...dar e legal să ai remorcă la motocicletă,din câte ştiu ,nu!(in România) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 ...dar e legal să ai remorcă la motocicletă,din câte ştiu ,nu!(in România) In regulament spune, motocicleta poate tracta o remorca usoara pe o singura axa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate