un_aiurit Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Buna Ziua, Ma intereseaza daca are cineva detaliile tehnice de la kit de eutocolante de husqvarna te 610 model 98-2003.Am un prieten care poate sa imi imprime pe autocolant dar ii trebuie modelul si dimensiunile..Le pot gasi pe undeva? Multumesc mult pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 https://www.facebook.com/stickeremoto?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-TOP-QUALITY-HUSQVARNA-SMR510-07-3M-TEAM-GRAPHICS-DECALS-STICKERS-KITS-DIRT-BIKE/2042565181.html https://www.google.ro/search?q=husqvarna+te+610+Decals+%26+Stickers&client=firefox-a&hs=Wu8&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=d0hqVKrIMYfiywP9xILoCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1093&bih=459 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2014 multumesc pentru detalii ,dar eu caut ceva unde sa aiba si dimensiunile, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Pe aliexpres dai comanda dar vine cam in 40 de zile. Imagini la rezoluţie bună nu găseşti, e problemă de copyright. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Vreau sa imi vopsesc si eu moto si voiam ca toate stickerele de pe ea sa fie reflectorizante...stie cineva daca am voie legal cu ele asa? Auzisem ceva contrar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 m-ar interesa si pe mine stickere reflectorizante , cine ma poate pune si pe mine in tema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 chestiile reflectorizante ar trebui in primul rand sa respecte culorile: rosu in spate, alb in fata, (galben pe laterale - cred) apoi, ar trebui sa nu orbeasca. eu am avut cate ceva reflectorizant, dar nu mult. nu am fost oprit niciodata pentru nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 vopseaua si stickere vor fi cele de fabrica doar ca as dori sa fie reflectorizante si ma intrebam daca o sa am probleme cu legea....honda fan (userul) de aici de pe forum face stickere si de buna calitate...are numai reviewuri bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Nu cred sa ai probleme cu legea daca ai stickerele reflectorizante. Eu mi-am pus cateva stikere reflectorizante in plus fata de ce scria pe moto si tot nu am avut probleme. Si chiar daca prin absurd m-ar opri cineva sa ma intrebe "da' de ce ai alea pe motor ?" as spune ca vreau sa fiu vizibil. Uite asta e a mea : PS. Si cu toate astea pe ea , tot am "soferici" care nu ma vad cateodata. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 sticarita bine...asa o sa fac si eu in acest caz, merci de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate