susinfumuri Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Este vreun motociclist in regiunea Alicante sau prin apropiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imhotep Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Salut. Pana acum suntem doi. » Post actualizat in 08 Dec 2014 10:49Salut sunt din alicante si doresc sa-mi achizitionez o motoreta dar preturile de pe aici sunt uriase fata de cele din tara. Inca nu stiu ce marca si model imi doresc, poate un camarad ma poate ajuta cu un sfat o idee ceva. In tara am un zx6 dar a incercat de cateva ori sa ma omoare si nu planuiesc sa o aduc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
susinfumuri Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Chiar nu mai este nici un motociclist roman prin zona Alicante? Salut. Pana acum suntem doi. » Post actualizat in 08 Dec 2014 10:49Salut sunt din alicante si doresc sa-mi achizitionez o motoreta dar preturile de pe aici sunt uriase fata de cele din tara. Inca nu stiu ce marca si model imi doresc, poate un camarad ma poate ajuta cu un sfat o idee ceva. In tara am un zx6 dar a incercat de cateva ori sa ma omoare si nu planuiesc sa o aduc aici. Ti-ai cumparat pana la urma vreun motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imhotep Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Salut, in aceasta toamna intentionez sa-mi achizitionez un V-strom 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
susinfumuri Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Salut. In ce oras locuiesti ?Eu stau in Benidorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
susinfumuri Postat Martie 2, 2016 Autor Share Postat Martie 2, 2016 (editat) Chiar nu exista alti motociclisti in Comunitatea Valenciana?Refuz sa cred ca sunt singurul. Editat Martie 2, 2016 de susinfumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imhotep Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Salut am reușit sa-mi achiziționez motocicletă » Post actualizat in 08 May 2016 10:00 Poate organizam o plimbarica împreună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Salut, mai e loc de un mobrist in grup? ;-) In toamna va deranjez si eu cu zgomot prin zona. Mobra mea e deocamdata inmatriculata pe Franta, cum fac sa o inmatriculez si eu in Spania? Cum fac sa schimb permisul? E nevoie/obligatoriu? Aveti poate un grup mai activ pe facebook, pt ca pe aici vad ca e cam slabuta activiatea. ...e corect ce spunea un coleg anterior...nu pot sa cred ca sunt doar cativa motociclisti romani in spania. Pana aflu cum e cu Facebook-ul vostru am vreat eu un grup numit: Motociclisti in Spania Va astept cu pareri, multumesc, Tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 10, 2019 Share Postat Septembrie 10, 2019 (editat) Salut băieți, cu toată liniștea de pe topicul ăsta încerc o întrebare. Scuze de off topic dar voi petrece cam 10 zile în Alicante și normal că mă interesează să închiriez un scuter. Ceva sfaturi? Editat Septembrie 10, 2019 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate