Sari la conținut

Soft Enduro Monteoru 2015 Martie 21-22

Postări Recomandate

lasa ca e biiineee, am ce repara saptamana asta!!! :)))

vreti fente, figuri scandal si contestatii oficile? hai taica in campionat, platiti-va licentele, asiguararile si apoi sa vezi circus. daca joci doar miutza in spatele blocului nu vei ajunge pe stadion decat ca si spectator ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Privit din afara,banuiesc ca majoritatea dintre voi cunosc padurile din zona,asa ca scurtaturile sunt la ordinea zilei fiindca permite relieful.

Refuz sa cred ca a dat Teo sau gasca lui traseul pe GPS cuiva inainte de concurs,atata timp cat premiile erau simbolice.

Mi se par acuzatii grave la adresa organizatorilor chiar daca a fost doar prieteneasca.

Link spre comentariu

Nu este neaparat vina lui Teo.....este a celor care au considerat ca un timp bun realizat prin divesre ocolisuri este mai bun decat un timp real de parcurgere a traseului complet. Au fost uracri care aveau doar 2-3 urme.......dar sa trecem peste si propun sa se tina cursa din nou :)))))

Link spre comentariu

Ce tare :) Uitandu-ma pe lista participantilor la hobby, ma mir cum n-am vazut nume ca Walker si Blazusiak pe acolo sa vina dupa niste cupe . Rusine domnilor...aveti familii si copii...puteati sa le cumparati din Carrefour cupite ca oricum sint de la o prieteneasca, nu sa luati bucuria unor incepatori nedandu-le o sansa la un loc ( prietenesc ) mai in fata . Organizatorii pe de alta parte nu ar fi avut voie sa lase niste personaje care au treaba cu Romaniacsu sa participe la aceasta clasa.

Coxanele zi-le bre cu nume si prenume ca nu sunt multi de la hobby care au terminat Romaniacs.

Eu zic asa:

- cat timp e hobby trebuie sa ramana hobby; eu m-am distrat foarte bine

- viata iti rezerva uneori surprize si dupa ce termini intr-un an Romaniacs te poti trezi ca ai un accident de masina, ti se sparge un disc (care nu se repara; mori cu el distrus sau pui ceva de plastic in loc), stai 2 luni culcat pe spate, apoi incepi sa mergi din nou, tragi ca un animal la recuperare cu gandul de a merge din nou pe motocicleta. Dupa un an te sui din nou si te dai incet, dar nu mai poti sa ridici motorul din noroi sau daca poti risti sa nu mai poti face enduro niciodata.

- si atunci trebuie sa faci o alegere - mergi la hobby sa te distrezi sau mergi la experti ca sa ii faci loc unui incepator mai in fata in clasament? prietenii mei care s-au bagat la expert si care merg cam la fel ca mine au stat 5 ore in padure pe o tura de expert. Si au muncit mult.

Tu ce ai alege?

Dupa o zi de enduro iau 2 zile antiinflamatoare. Dar o fac in continuare ca imi place.

Eu daca as fi un tanar endurist (ca tine) cu timp mult la dispozitie (ca tine) m-as simti prost sa ma bata la cursa un batranel de 42 de ani (ca mine), cu munca de birou (tot ca mine), cu copii acasa (tot ca mine) si cu spatele pilaf (tot ca mine). Dar daca tinerii enduristi nu ar mai manca saorma cu de toate la micul dejun si ar face sport (tot ca mine) ar avea ceva mai multe sanse sa iasa mai in fata si poate cine stie, intr-o zi chiar sa ma bata pe min, pe soso, pe dragos sau pe cine a mai fost in fata.

Bagati benzina, mergeti in padure, invartiti roata, mentineti-va o buna forma fizica, terminati o etapa de CN la A sau B fara penalizari (cum zice Jumba) si apoi emiteti pretentii la un clasament. De la tastatura nu o sa avansati si s-ar putea sa avem aceeasi discutie si peste 5 ani cand probabil o sa mai am un disc dus si tot o sa ies in fata ta sau a altora ca tine si o sa va aduceti aminte ca eu in 2011 am terminat Romaniacs.

Editat de ionut73
Link spre comentariu

foarte corect tot ce spui , Ionut (si Jumba). Oricum,cei care n-au trecut prin accidentari nu stiu ce insemna sa fii ruginit dar sa revii de fiecare data, poate nu cu aceeasi prospetime. dar nu uita ca poate si tu gandeai tot cam asa acum 7-8 ani. Imi pare rau ca te-am incurcat un pic , fara timpul ala pierdut erai mai sus. sa ne vedem sanatosi pe trasee!

Cat despre cursa, a fost un antrenament util dupa o pauza lunga si un an sarac in enduro dar bogat in alte lucruri . sper sa fie mai bine anul asta.

Link spre comentariu

Te-ai enervat? Mergi mai la grip sa dai sanse adevaratilor hobby :PP

pai eu tot la grip merg, incet, atent, ma dau jos pe coborare daca nu e clar, merg fara ochelari de vedere desi sunt destul de chior si cu toate astea se pare ca tot nu ma depasesc astia mai tinerii si nervosi.

Nu sunt eu bun; sunt ei prea slabi :)))

Link spre comentariu

- Aaaaa luuaaaat bucuriiiia hobitiiilor

- Taci ba ca noi avem acasa neveste si copii si reumatism

-----------------------------------------------------

Ai de capu nostru de enduristi

Editat de tedted
Link spre comentariu

eu vin dupa 2 operati la genunchi , ultima acum 6 luni. Si inca abia cobor scarile :)

Domnilor, hobby-ul e hobby. Invit pe organizator sa faca o categorie a dizabilitatilor, astfel sa nu mai fiu nevoit sa ma dau la hobby, ca la oldboys inca nu pot.

Personal nu as fi putut face expert fara pastile si zacut in pat o spatamana, iar la hobby chiar nu ma gandeam sa ajung sa-l bat pe Soso ( :)) ) .

Singurl pe care il cunosc si nu era de hobby e ungur, deci nici o sansa sa te intelegi cu el :)

Link spre comentariu

Soso nu vreau sa intru in polemici cu tine..daca tu ai mers la hobby si ai reusit 2 ture bravo este un record....pentru tine.....(eu am castigat in toamna si nu mi se parea corect sa mai incerc o data cel putin la buzau in alta parte o sa merg tot la hobby) iar ideea era alta....nu daca am facut sau nu 2 ture....ci nr4 l-am depasit imediat dupa start....si nu m-a depasit cel putin pe traseu....iar daca omul nu este johnny walker 22 nu cred ca putea sa recupereze aproapte 50 de minute care il desparteau in prima tura de nr.8 deci hai sa fim putin realisti....nu contest calitatile nimanui...iar eu puteam face 10 ore pe traseu atata timp cat nu am fost depasti de 4 oameni nu aveam dc sa fiu al 9-lea...nu trag la titlu mondian nu am alte pretentii ci doar sa imi vad adevarata valoare....daca sunt hobby sau expert.

Link spre comentariu

nu am alte pretentii ci doar sa imi vad adevarata valoare....daca sunt hobby sau expert.

pai asta nu o sa vezi decat mergand la o cursa unde vin piloti foarte buni, nu stii traseul deloc si unde nu poti taia. Cum e Enduro Panorama de ex. Mergi la Deva la A (experti) si vezi cum stai la sfarsit. O prieteneasca pe teren propriu cu un checkpoint intr-un drum irelavanta pentru atestarea nivelului de performanta sportiva.

» Post actualizat in 23 Mar 2015 11:22

Singurl pe care il cunosc si nu era de hobby e ungur, deci nici o sansa sa te intelegi cu el :)

Unguru' bulan are 30 de ore pe motor in 2 ani. E la hobby.

Editat de ionut73
Link spre comentariu

pai asta nu o sa vezi decat mergand la o cursa unde vin piloti foarte buni, nu stii traseul deloc si unde nu poti taia. Cum e Enduro Panorama de ex. Mergi la Deva la A (experti) si vezi cum stai la sfarsit. O prieteneasca pe teren propriu cu un checkpoint intr-un drum e nerelavanta pentru atestarea nivelului de performanta sportiva.

:10:

Link spre comentariu

Soso scuze daca te-am ofensat....dar pur si simpu am impresia ca m-ai judecat gresit in anumite considerente: Da m-ai prins, ca nu am tocit mai mult de 2 randuri de cauciucuri pentru ca ma dau de nici 2 ani, dar faptul ca vreau sa imi vad nivelul la soft enduro inseamna ca la nivelul asta merg soft. Si la soft enduro sunt 2 clase hobby si expert cand ai reusit sa castigi la una....incerci la cealalta daca acolo iesi ultimul te intorci la prima.... Iar referitor la organizator.....nu I-am reprosat nimic lui Teo ca nu el a taiat traseul....poate are si taiatul farmecul lui....ma prinde sau nu....

Link spre comentariu

Bah bajeti,antrenati-va si veniti in toamna la EMD.Va asiguram ca traseul are CP uri si sunteti notati,asa ca puteti vedea cat de performanti sunteti.

Nu va cunosc pe nici unul dintre voi si nu va voi avantaja vanzandu-va track-ul sub 300 de euro.

De taiat daca taiati traseul va gasesc mistretii iarna cand cauta dupa ghinda.

Lasand gluma la o parte Alpanino,o prieteneasca nu este o cursa in adevaratul sens al cuvantului,fiindca nu exista podium, clasamente,cronometrare profesionista,regulament de punctare si depunctare,premii etc..

Tu ai fost sa te dai pe un traseu de antrenament sa iti vezi timpii si sa constati ca esti mai bun sau mai slab decat restul.Atat.Cum zice si Jumba,da-te tata in campionat,plateste-ti licentele,alegeti clasa de incepator si pune gazul.la sfarsit de an te vezi in clasament si te duci la cravata sa te aplaude fosilele FRM.

In rest, daca prietenii au ales hobby si sunt de profi,si te deranjeaza,nu te mai du tata decat acolo unde stii ca sunt toti de nivelul tau..

PS daca ai iesti la expert pe ultimul loc,nu te intorci cu coada intre picioare de unde ai plecat.Asta inseamna sa avansezi,continui aici la baietii mari daca vrei sa inveti ceva.

Gloria unei cupe castigate la Soft enduro nu este nici pe departe la fel cu gloria terminarii unui traseu de expert ,chiar si pe ultimul loc, la Deva,Sibiu,Ranca sau Valcea.Te pupa Fane.

Ps sa nu se simta nimeni ofensat,ma refer aici strict la dificultatea traseului si la nimic altceva

Editat de atillas
Link spre comentariu

Fane merci de sfat! doar ca, eu cred ca toate discutiile au degenerat. nu nivelul meu sau al altuia este important....doar faptul ca depasesti pe cinvea....mergi pe traseu in ritmul tau mai lent sau mai rapid iar dupa 3 ore 20 de min in cazul meu termini o tura si constati ca tipul care tu l-ai depasit cu 2 ore in urma tocmai venise din turul 2 .....cum? 2 posibilitati 1 a trecut atat de tare incat mi-a intors casca invers si nu l-am vazut sau 2.....completeaza tu te rog

Link spre comentariu

Pai hai sa iti explic . Plec cu amicul meu Radu in acelasi timp anul trecut de la Cluj pe traseu ( ma duc teava,depasesc la greu,pe Radu nu l-am mai vazut din primii metri),ajung la prima alimentare si intreb de el mai mult in gluma si imi spun organizatorii ca are 20 de minute in fata mea.imi cade fata. Plec disperat pe traseu in prind din urma la un dop,trec rapid de dopul ala ,Radu avea 4 T pe atunci si statea la coada sa imi faca loc si inchei cursa cu x minute in fata lui.

Mentinonez ca nici unul dintre noi nu gresise traseul,aveam toate cp=urile luate si nu ne-am vazut pe traseu nici un moment.

Asa ca, incurcate sunt caile cand mergi la enduro.

Link spre comentariu

Plec cu amicul meu Radu in acelasi timp anul trecut de la Cluj pe traseu ( ma duc teava,depasesc la greu,pe Radu nu l-am mai vazut din primii metri),ajung la prima alimentare si intreb de el mai mult in gluma si imi spun organizatorii ca are 20 de minute in fata mea.imi cade fata. Plec disperat pe traseu in prind din urma la un dop,trec rapid de dopul ala ,Radu avea 4 T pe atunci si statea la coada sa imi faca loc si inchei cursa cu x minute in fata lui.

povestea asta cu "ma duc teava", "plec disperat" si "trec rapid de dopul ala" e a unui prieten de-al tau care se da bine presupun :grinbandit:

Link spre comentariu