macacu Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Vedeti ca s-au anuntat niste ofiteri DIICOT imbracati in motocilsti, bine pregatiti in ale enduroului, pt urmarirea si prindera grupului infractional organizat( in vederea scurtarii traseului si insusirea nejustificata a podiumurilor), in urma cu doua sapt la Buzau. Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpanino Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Asa este bikere dupa cum ai prezis, unul dintre locurile pe podium a fost luat de ''juniorii tai'' bravo Vio! asteptam si timpii la expert sa vedem restu ce au facut Editat Aprilie 5, 2015 de Alpanino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 baaah, care mi-ati furat berea?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Eu am avut 5 beri ale mele, si cu echipa mea, vreo 20. De ale tale nu stiu nimic. Una peste alta, frumoasa cursa, si surprinzator de bine marcata. Cursele astea usoare si pe bani putini vad ca au din ce in ce mai mare cautare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Rezultate ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Pai, Mosteanu si cu Dinu au castigat cate un cauciuc si nu s-au prezentat sa il ridice, si l-au pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Când ți am zis Alec ca urcam pe cineva pe podium la experți te ai uitat sceptic la mine.Ți am luat locul 2 la experți?RădUță e greu de bătut.oricum marcaj foarte bun,prea bun chiar.organizare bună, te ai ținut de timp..no comment.felicitări. La mai multe. » Post actualizat in 05 Apr 2015 18:14 Când ți am zis Alec ca urcam pe cineva pe podium la experți te ai uitat sceptic la mine.Ți am luat locul 2 la experți?RădUță e greu de bătut.oricum marcaj foarte bun,prea bun chiar.organizare bună, te ai ținut de timp..no comment.felicitări. La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Sper ca in seara asta sa postez timpii daca nu maine 100% ii veți avea.va mulțumesc pt înțelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Dau 50 euro daca avansez 10 pozitii! :-) :-) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpanino Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Hai cu timpii ca ne creste presiunea de perfuzie coronariana » Post actualizat in 06 Apr 2015 05:29 Pun pariu ca toti care asteapta timpii or sa ma înjure cand or sa primeasca email de notificare de la postarile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 aveti rabdare cu timpii aia, voi nu stiti ce greu ne-a fost sambata seara... a fost si palinca... a fost am zis!!!! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Jumbales tie si duminica iti era greu. de la calcule, timpi, ...nici nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Pai, Mosteanu si cu Dinu au castigat cate un cauciuc si nu s-au prezentat sa il ridice, si l-au pierdut. A fost manevra - m-ati trimis sa ma schimb si l-ati dat pe sub mana; eram la duba. Bravo Alec - frumos traseu! F bine marcat. Editat Aprilie 6, 2015 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpanino Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Si Dinu era la pâine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Hai Alec cu timpii ca ma terorizeaza ucenicii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Alec, daca vrei sa faci un ban gramada cere 10 lei pentru fiecare tabel trimis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 In seara asta vom posta timpii.tre sa bagam penalizările si numele la fiecare participant .putina răbdare va rog ca ieri a fost o zi grea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpanino Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 In care seara?!?...ca se tot amână de la o zi la alta sigur este ceva in neregulă ca altfel nu imi explic ce durează atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 haidi baaa, ca n-am dormit toata noaptea de nerabdare )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 Este p Facebook nu pot sa il postez aici Astep sa ma ajute cnv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 (editat) Si penalizarile din cp-uri? Stiu niste baieti care aveau niste dificultati la niste urcari, ca sa zic asa, si in final pare ca au progresat foarte mult iarna asta » Post actualizat in 07 Apr 2015 21:16 Stii Alec ca la prima tura am depasit 5 oameni pe urcarea unde erai tu. Cu toate astea ... Editat Aprilie 7, 2015 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpanino Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Pentru binele tuturor s-a renuntat la penalizări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate