Cristian Filip Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 salut si bine v-am gasit! sunt nou in ale motociclismului, defapt pe romaneste nu stiu nimic, dar toate au un inceput sunt student in timisoara, nu locuiesc in judet. imi puteti recomanda o scoala pentru cat. A2? fiindca nu ma pricep deloc si cel mai bine va intreb pe voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 eu am facut anul trecut la Blitz. parca auzisem la un moment dat ca si tudo a inceput de prin toamna. La Blitz sunt 2 instructori si fac si A2 cu un GS500 parca poti sa contactezi direct pe instructori sa iti dea mai multe detalii. https://www.facebook.com/instructor.moto.tm?fref=ts https://www.facebook.com/dinuiugainstructormoto?fref=ts .. si cred ca ai nevoie de flotant in TM ca sa dai examen aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2015 cat te-a costat? da, stiu ca am nevoie de flotant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Scoala a fost 1000 ptr A. Am mai platit cevataxede examen, taxele ptr permis si alte taxe,cred ca undeva la vreo 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Mersi fain de raspuns, o sa ma interesez. Editat Ianuarie 4, 2015 de Cristian Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole02 Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Ti-as recomanda Blitz doar daca ai avea cat de putina experienta moto,dar asa nu prea.De ce?Pentru ca si anul trecut erau doi instructori si foarte multi elevi.Pana sa iti vina randul ,aveai mult si bine de asteptat pe margine.Tin minte ca intr-o zi,eram acolo vreo 10-15 persoane si pana sa dea o tura cu toti prin oras,fiecare ~ 30 de minute dura mult.Pt cei cu ceva experienta moto sau cei care au B-ul de mult timp ,nu era foarte greu,dar pt ceilalti da.Nu stiu care mai e situatia acum.. M-am mutat la Zara apoi si am luat carnetul din prima,dar categoria A1.Nu stiu daca au acum A2. Tudo stiu ca mai are A2 si stiu ca acolo e lejer si se si ocupa instructorul cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Am vazut in filmuletele de prezentare de pe paginile puse de colegul ca sunt cativa pe margine.. Timpul ar fi destul de important pentru mine, avand in vedere ca facultatea imi ocupa o mare parte din el. O sa merg la ambele scoli sa ma interesez, le pun in balanta si merg unde-mi este mai bine Si da, am si B-ul de aproape 2 ani. Editat Ianuarie 4, 2015 de Cristian Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Cel mai bine ar fi sa te apuci imd ce da un pic caldura. De prin mai e nebunie. Toata lumea vrea atunci permis. eu unul asa am patit M.am inscris pe 1 mai dar inceput abia in iunie ptr ca seria de mai era deja supra aglomerata. Cu cat te apropii de toamna e mai rau. Pe langa elevii noi raman si cei ce pica pe la oras. Si se cam pica acum, cel putin la A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Iti recomand tudo! Baiatul de acolo se ocupa de elevi merge cu ei, nu stai ca nebunu pe margine sa iti astepti randul. Din pacate la Blitz am facut si eu scoala. De luat permisul l-am luat din prima dar nu am facut nicipedeparte orele care trebuiau facute. Am facut mai putin de jumate. Daca nu iti place sa iti bati joc de timpul tau si de banii tai iti recomand sa te interesezi foarte bine inainte de a te apuca de scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Eu m-am inscris in ianuarie 2014 la Blitz (la Paul Morari, e un tip super, atent si dornic sa te ajute), in februarie am facut scoala, in 3 martie am luat A-ul. Am fost vreo 10-11 de toti, a fost timp suficient pentru poligon si traseu pentru fiecare. Taxa a fost de 1000 ron, la care s-a mai adugat ceva pentru benzina de examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2015 In timisoara m-am interesat la tudo si blitz(ambii instructori). Inscrierea costa 1000lei, la fel ca A. Am luat legatura cu colegul garcya din Resita si am dat de-o scoala ce-mi spune ca totul costa 700lei pentru A2+taxe de dosar. Aleg ultima varianta, datorita asigurarilor lui Garcya care-mi spune ca este o scoala serioasa, un membru al familiei lui facand acolo. Deci, sa trecem la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Salut, Daca ai ales o scoala pove si noua cum e Pe mine ma intereseaza pentru sotia mea A+B. Orice recomandari sunt bune. Multumesc, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 (editat) incercati si la Isac(acreditati si ei inafara de blitz si tudo) au poligonul propriu si preturi rezonabil/negociabile,deoarece de moto se ocupa Florin Isac personal. il cunosc,Reomand. Editat Februarie 10, 2015 de akruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate