ghost1 Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 pe la bulgarii: iunie 5-7 iunie - inseparabil Brothers MC - Întâlnire Națională Motocicletă - Dupnitsa12-14 iunie - Black Roses MC - Motociclete Adunarea - Kazanlak Complex " Kransko Hanche "12-14 iunie - Nuclear - Întâlnire Națională Motocicletă - CernavodăNouăsprezece-21 iunie -Thunders MC - Întâlnire Națională Motocicletă - Ruse ( BMA )19-21 iunie - Profeți și Marea Bulgaria Nevrokop - Întâlnire Națională Motocicletă - hut " Belasitsa "Nouăsprezece-21 iunie - Ceresc Forta MC - Întâlnire Națională Motocicletă - . Baraj " Bebresh "26-28 iunie - Yagula MS - ședință Moto Tradițional - Lom26-28 iunie - fierari IAS - ședință Moto - Gabrovo July 3 to 5 July - Kalashnikovs IAS - Charity Moto- Rock Festival " Pobit Stone - 2015 . " - Novi Han3 to 5 July - Vagabond`s MS - National Motorcycle Meeting - Blue WaterJuly 10 to 12 - Night Wolves MG Bulgaria - International Motorcycle Meeting - KyustendilJuly 10 to 12 - Srednogorie MCC - National Motorcycle Meeting - Chelopech ( BMA)July 10 to 12 - Mountain Brothers IAS - National Motorcycle Meeting - Berkovitsa - x . " COM "July 10 to 12 - Old Bastards MC - Moto Rock Fest - Veliko TarnovoJuly 16 to 19 - Swallow 33 CM - National Motorcycle Meeting - P.TrambeshJuly 17 to 19 - Pirin wolves IAS - National Motorcycle Meeting - BeforeJuly 24 to 26 - FreeWind Riders MC - International Moto Festival - St. Zagora 30 July - 2 August- Vagabond`s MS - Rock Fest - TopolovgradJuly 31-August 2 - Iron Brothers MC - National Motorcycle Meeting - Panagyurishte ( BMA)July 31-August 2 - Fire shadows IAS - Moto meeting - Pleven August 7-09 august - Osogovski piloti MK - Săli National Motorcycle - Kyustendil14-16 august - motoare Nord-Vest IAS - Săli National Motorcycle - Vidin14-16 august - atrox MS - Întâlnire Națională Motocicletă - Undeva în Bulgaria14-16 august - dragoni - Săli National Motorcycle - Pavel BanyaDouăzeci și un au 23 august - Boliari MCC - Întâlnire Națională Motocicletă - Veliko Tarnovo ( camping mănăstire Kapinovo ) ( BMA )28-30 august - spiritul libertății MG - partid Retro - Ruse8/treizeci și unu-09/șase - copil Wild - " Galactic " Moto - complexul " Kamchia "septembrie September 11 to 13 - Road brothers - Moto meeting - Somewhere in BulgariaSeptember 25 to 27 - Old Thracians MCC - National Motorcycle Meeting - Sopot - Official closing of moto season ( BMA)October3 to 4 October - Kalashnikovs IAS - Moto- rock party closure moto-season 2015 . - New Inn - m . Pobit Stone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Multam de info..dar stiu ca bg incep intrunirele de prin aprilie..deci, un program pe lunile aprilie, mai, exista?!!..multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2015 imi pare rau, stiu si eu ca exista dar asta este tot ce am aflat, o sa mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Eu m-as baga la Kazanluk....mai am cativa baieti dispusi sa mearga la intrunirea respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) noi am fost anul trecut la mcc boliarii, sigur nu o ratam anul asta respectiv cea din 21 august Editat Ianuarie 11, 2015 de ghost1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Eu ma gandeam la black roses, dar daca ne place acolo mergem si pe 21 aug!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) o sa revin cu ceva poze in apropierea evenimentului. tot ce pot sa spun este ca atmosfera depaseste cu mult asteptarile, iar peisajul este mirific Editat Ianuarie 17, 2015 de ghost1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 daca le ai pe aproape, pune-le. am auzit numai de bine de intrunirile din Bulgaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 5, 2015 Autor Share Postat Martie 5, 2015 » Post actualizat in 05 Mar 2015 17:45 » Post actualizat in 05 Mar 2015 17:56 » Post actualizat in 05 Mar 2015 17:59scuze nu am mai intrat de mult in sectiunea asta de precizat este ca pe afisul bulgarilor scrie; CINE VREA SA SE ODIHNEASCA; NU ESTE BINEVENIT in rest este ca in filmele de pe youtube » Post actualizat in 05 Mar 2015 18:02toate pozele sint din locatia in care se tine evenimentul, exista dusuri decente , wc curate, mincare buna (ieftina) cafea etc. mai greu cu limba » Post actualizat in 05 Mar 2015 18:02aproximativ 3000 de participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 f misto..cum se numeste orasul..zona respectiva?..as mere si io anu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Mersi pt. lista. Ma trec si eu aici ca sa le tin minte. Sigur voi participa la vreuna din intrunirile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 8, 2015 Autor Share Postat Martie 8, 2015 este la 10 km de valico tarnovo.(camping kapinovo), o sa postez in apropierea evenimentului, plecare si punctul de intalnire pentru amatorii, cazare nu se gaseste in zona, decat in velico, deci noi mergem la cort, sa putem bea si noi 1 bere, 2, 3, 4, 5 ..........100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Kazanluk este cea de la inceputul lui septembrie cumva? la 15 km de varna care tine 7-8 zile. daca da, am inteles ca este cea mai tare pe care o au bulgarii, anul asta o incercam si noi si o sa revenim cu impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iulie 21, 2015 Autor Share Postat Iulie 21, 2015 Se apropie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 28-30 Август – Spirit Of Freedom MG – Ретро парти – Русе, stie cineva mai multe despre locatie,etc?m am uitat pe mai multe site uri din bg si nu am gasit nimic in acest sens.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Ruse Retro Bike party se tine la Nicolovo, langa Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Ruse Retro Bike party se tine la Nicolovo, langa Ruse ok,merci,am mai fost acolo,stiam ca este specificat nikolovo,d asta am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 hello este asta - 8/treizeci și unu-09/șase - copil Wild - " Galactic " Moto - complexul " Kamchia "septembrie diseara ii vizitez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate