Effect20CM Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Va salut! postez in numele unui prieten care m-a rugat sa caut cat mai multe informatii despre rezolvarea problemei lui : Se da una bucata zxr 400 + furca care a curs ca la balamuc...=> ulei pe discuri si placute ...ceea ce inseamna frane mai de loc... ce se poate face? se curata cu diluant ceva sau stiu eu...? ati patit? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Discurile se curata cu spray..sau clasic cu benzina sau diluant. Placutele?...trebuie schimbate,dupa cum stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2015 Discurile se curata cu spray..sau clasic cu benzina sau diluant. Placutele?...trebuie schimbate,dupa cum stiu. inteleg , ideea e ca placutele sunt aproape noi ...pacat de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) Salut am avut si eu aceeasi problema doar ca nu au fost contaminate in profunzime si dupa cateva sute de km si au revenit. Discul inca mai avea o portiune pe unde nu "tinea" frana dar dupa 500 km au disparut problemele. De preferat sa schimbe placutele si discul sa il curete bine Exact cum a spus si Adyfikus Editat Ianuarie 20, 2015 de skr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 eu am mai auzit si ca se mai puneau placutele in cuptor se se arda uleiul din ele.ce rezulta???nu stiu,poate se arde uleiul poate nu,nu stiu,dar dupa mine ar merita incercat inainte sa il arunci,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Sa curete bine totul cu spray de frane. Asta nu ataca garniturile sau burdufele de frana. Sa scoata placutele si sa le tina intr-un borcan cu benzina pana a doua zi. Inca o zi sa le lase la uscat. Mare atentie cand scoate placutele, sa tina minte cum le-a desfacut, ca sa nu le puna gresit (sa nu incurce discurile, fiindca fiecare placuta s-a format pe locul ei). Neaparat sa inlocuiasca semeringurile la amortizoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 1. Rezolvi furca. 2. Dai placutele jos si le cureti cu spray de frane, dupaia le freci de vrun perete(sau smirghel,dar eu prefer peretele), le dai iar cu spray de frana, dupaia le pui sub apa sa se duca si spray-ul si ar trebui sa fie ok. Unele spray-uri de frana influenteaza franare zeci de km. 3.Cureti bine si etrierii(ii dai jos)+discurile(pe ambele parte si gaurile)---->spray frane+ balaceala in apa 4. Mergi cu motoreta si in ceva km o sa ai din nou frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate