Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 A incercat cineva sa dilueze siliconul sanitar ? Adica sa fie mai fluid decat se gaseste in tubul ala pentru pistol incat sa il pot folosi cu o seringa cu un ac mai grosutz Daca DA , cu ce ? Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Salut, Eu l-am curatat cu diluant auto unde se intarise si avea un aspect neplacut. Am vazut ca s-a inmuiat rapid. Cred ca trebuie sa prepari o mostra separat si sa vezi limita de amestec si ce se intampla la final..va trebui sa se intareasca, nu pentru ca asa doresti?! O alta varianta sa vezi compozitia chimica si ce agent este dizolvant pentru polimerul respectiv. Eu iti propun sa faci cateva teste, astfel incat sa ai siguranta lucrului bine facut. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Evident ca la final, siliconul ala va trebui sa devina si tare si elastic. Locul unde il aplic este mai problematic: pe cantul unei benzi reflectorizante in asa fel incat celula reflectorizanta sa nu se mai umple de mizerie. deci cam chinuiala... Va trebui sa fac niste teste pe mostre cu diluant, alcool tehnic si alcool izopropilic. Altceva nu am momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 unde e cantul ala??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Cantul ala este grosimea (muchia) unei bande reflectorizante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Pe ce este aplicata banda aia ? Editat Ianuarie 24, 2015 de November Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Pe carenajul unei motociclete. » Post actualizat in 24 Jan 2015 17:03O banda de reflectorizant 3M este facuta din mai multe celule in forma de romb. Daca le tai pe un traseu neregulat unele celule raman deschise si in timp se umplu de jeg. Din aceasta cauza m-am gandit sa le umplu cu un silicon transparent mai "fluidizat" in asa fel incat sa pot face asta cu o seringa si un ac. Munca de chinez, asta e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) asta ar merge pus la seringa http://www.temad.ro/adezivi-etanseizanti/etanseizanti/bison-silicon-universal-alb?vid=126774 are si transparent Editat Ianuarie 24, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) E o idee. Multumesc. Editat Ianuarie 24, 2015 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 in alta ordine de idei la servici, la unele etansari se foloseste silicon, acesta se transvazeaza intr-un fel de seringa si se aplica cu un fel de ac. http://static4.tme.eu/products_pics/0/c/d/0cd940e3777d07175f91e5b9654ea377/21628.jpg deci merge sa pui silicon in seringa si sa pui unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 404 Not Found mai incearca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIleeAg0VcvuqSCd0bXcPsl_ELF9WJO4qcGWUV9Y2PguF6IFV1gw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Excelent. Apropo, cam cat costa utilajul? Ca poate imi iau vreo 2-3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 =)) » Post actualizat in 24 Jan 2015 19:45daca nu e mare carena... o trimiti la mine si pun eu silicon in caurele.... desi varianta cu ala la tub e mai putin complicata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Mersi de oferta. Cred ca o las asa cu jeg in gaurele. Ca daca mai bag si silicon o sa arate ca noua si o sa zica lumea ca o tin numai in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 poti cumpara de ala la tub, te asigur ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 dar daca decupezi cu un cutter celulele deschise? sau alegi alt material reflectorizant? in fine, cred ca siliconul asta sanitar se dilueaza cu acid acetic, dar nu mi se pare cea mai buna solutie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 sa ma uit maine in garaj, aveam un dozator manual.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2015 Cred ca asta ar fi solutia cea mai buna. Trebuie sa gasesc o varianta sa manufacturez un device pe care sa il atasez la un fier de calcat incat sa lase numai o dunga ingusta care sa sigileze acele celule. Multumesc de idee. Sper sa imi iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 iote, pui silicon in seringa aia si actionezi mecanismul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2015 Da. Interesant dispozitiv. Triunghiurile negre sunt celulele deschise si pe care ma gandeam sa le sigilez in vreun fel. In cazul in care le sigilez termic , probabil ca raman urme pe suprafata reflectorizantului. Oricum e munca de chinez si cred ca mai bine le las asa. Multumesc de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinixovici Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Otet pur din cereale sau vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate