luk77 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ceva filmulet cu toba montata nu ai?Sunt curios cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Si eu sunt curios . Stiu ca pe cealalta ai avut X-cone , as vrea sa situ care se aude mai bine gppro sau x-cone . Eu am X-cone ...dar mai mult imi place cum arata gppro si nu stiu daca merita sa o schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Ceva filmulet cu toba montata nu ai?Sunt curios cum suna Astazi am montat-o, deocamdata nu am facut video, dar promit sa fac cat mai curand. Pana una alta pun poze: De ieri: De azi: Si eu sunt curios . Stiu ca pe cealalta ai avut X-cone , as vrea sa situ care se aude mai bine gppro sau x-cone . Eu am X-cone ...dar mai mult imi place cum arata gppro si nu stiu daca merita sa o schimb . Salut! E destul de similara ca si nivel de sunet, poate o idee mai silentioasa, eu la X-cone nu am avut db-killer deloc iar la GP Pro l-am dat jos de cand am montat-o, o sa fac 2 clipuri cu si fara db-killer. Daca ai toba in pozitia originala nu-ti recomand GP Pro-ul, e destul de curbat si mai mult ca sigur se va vedea aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Am urmarit de la inceput proiectul tau. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Multumesc de aprecieri, sunt destul de multumit cu rezultatul dar intotdeauna e loc de mai bine Probabil o las asa sezonul asta si in iarna ma apuc sa schimb spatele care e cam lung ce-i drept. Asfalt uscat! » Post actualizat in 23 Apr 2015 21:46U P D A T E Mici detalii puse la punct: Tank Pad Rockstar (inca nemontat) Tank Cap Rockstar Stop LED fumuriu cu semnale incorporate Cheia "pimped" » Post actualizat in 23 Apr 2015 21:46Luni urmeaza sa merg la RAR sa-i fac identificarea, in curand numar de Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate