replici Postat Aprilie 10, 2015 Autor Share Postat Aprilie 10, 2015 Arata foarte bine saua Pe cand poze cu ea asmblata? Salutare! Nu e gata 100% dar pun cateva poze: Urmeaza sa montez bordul, farul, bugspoiler-ul, sticker-ele si eventual numarul (ma mai gandesc ) Am comandat tank pad si tank cap cu tema Rockstar: Toba actuala o donez unui amic iar mobra mea o sa primeasca un LeoVince GP Pro, achizitie proaspata Monteaza si gel,burete,etc? Sau doar retapitare?? Mai bine vorbesti direct cu el, nu sunt in masura sa-ti raspund. Sarbatori Fericite si asfalt uscat va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ceva filmulet cu toba montata nu ai?Sunt curios cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Si eu sunt curios . Stiu ca pe cealalta ai avut X-cone , as vrea sa situ care se aude mai bine gppro sau x-cone . Eu am X-cone ...dar mai mult imi place cum arata gppro si nu stiu daca merita sa o schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Ceva filmulet cu toba montata nu ai?Sunt curios cum suna Astazi am montat-o, deocamdata nu am facut video, dar promit sa fac cat mai curand. Pana una alta pun poze: De ieri: De azi: Si eu sunt curios . Stiu ca pe cealalta ai avut X-cone , as vrea sa situ care se aude mai bine gppro sau x-cone . Eu am X-cone ...dar mai mult imi place cum arata gppro si nu stiu daca merita sa o schimb . Salut! E destul de similara ca si nivel de sunet, poate o idee mai silentioasa, eu la X-cone nu am avut db-killer deloc iar la GP Pro l-am dat jos de cand am montat-o, o sa fac 2 clipuri cu si fara db-killer. Daca ai toba in pozitia originala nu-ti recomand GP Pro-ul, e destul de curbat si mai mult ca sigur se va vedea aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Am urmarit de la inceput proiectul tau. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Multumesc de aprecieri, sunt destul de multumit cu rezultatul dar intotdeauna e loc de mai bine Probabil o las asa sezonul asta si in iarna ma apuc sa schimb spatele care e cam lung ce-i drept. Asfalt uscat! » Post actualizat in 23 Apr 2015 21:46U P D A T E Mici detalii puse la punct: Tank Pad Rockstar (inca nemontat) Tank Cap Rockstar Stop LED fumuriu cu semnale incorporate Cheia "pimped" » Post actualizat in 23 Apr 2015 21:46Luni urmeaza sa merg la RAR sa-i fac identificarea, in curand numar de Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate