andrei belcic Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Da, la ei ma refer. Am luat OEM, 30+ si 40+ lei pt EXC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Cand e umezeala mare in aer este posibil sa nu aiba putere din cauza jiglerelor? Gas gas ec 300 2011. Inteleg ca se potrivesc si cele de ktm? Care ar fi configuratia castigatoare? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Cred ca mai mult influenteaza temperatura si presiunea aerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Era umezeala si presiune scazuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Probabil ai fost sus, pe munte, si era ceata. Ceata nu e umezeala, e apa, si ar trebui sa fie retinuta de filtrul de aer imbibat cu ulei. Altfel, daca e vorba de umezeala in sensul de umiditate, ea v-a ajunge in amestecul final si ar fi, practic, ca apa in benzina. Si nu ai ce sa reglezi din jiglere ca sa modifici procentul de apa din aerul inhalat de mobra. Fiindca a i fost la altitudine mare si nu era foarte frig, cartea zice sa saracesti amestecul. Jiglere mai mici, cui mai jos, surubel mai desfacut. Cat si cum anume nu stiu pt ca si eu experimentez la a mea, care e, oricum, alt model, chiar daca, probabil, avem aceleasi carburatoare, Keihin PK 36 AG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Nop, am fost intr-un sat ( Varfuri, Pucioasa) unde a plouat doua zile la rand iar dimineata a iesit soarele si s-a format o umezeala de curgeau apele pe noi fara sa facem nimic. Este posibil sa fi fost si filtrul imbibat cu apa! Multumesc Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Gasesc pe la cineva un ac N8RJ si un main jet de 165? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Vezi ca au pe stoc la http://piesektm.ro/index.php?route=oem/fichefinder#2011/165/665 . Stiu pentru ca si eu am cautat cautat si eu pentru carburatorul meu. Si tot cautand am ajuns la carburatoarele LECTRON 36mm. Din tot ce am citit pe internet nu am vazut o persoana care sa se planga. Iar avantaje: nu ai treaba cu juglerele, scade consumul 20%, nu ai treaba cu altitudinea si cica se simte ca un 2t pe injectie, trage foarte liniar... multi ziceau ca e cel mai bun mod care poti sa il faci pe un 2T. Are cineva acest carb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Ms, cred ca de acolo o sa iau; in Bucuresti nu au pe stoc. Au pe stoc jicloare si la Autonet, dar nu au cuie http://www.motomike.eu/mike/category/10412050000/article/89559?language=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate