danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Salut , am schimbat instaltia electrica de pe un suzuki srad din 2000 , inainte avea instalatie electrica improvizata (multe fire taiate , fara mufe , improvizatii etc.) Are montat pe aceasi instalatie gear indicator.... si aici vine problema.....Cum montez pe instalatia originala acel gear indicator ?? Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Salut , am schimbat instaltia electrica de pe un suzuki srad din 2000 , inainte avea instalatie electrica improvizata (multe fire taiate , fara mufe , improvizatii etc.) Are montat pe aceasi instalatie gear indicator.... si aici vine problema.....Cum montez pe instalatia originala acel gear indicator ?? Va multumesc ! Nu merita daca ai gear de China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Pe el scrie Geartronic , motorul a fost dat pe circuit . Are doar piese bune pe el . Pana acum a mers ft. bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Dai prea putine informatii, nu inteleg, avea instalatia veche, vrei tu sa-l pui acum, e pus deja dar nu te descurci cu legaturile da mai multe date. Vezi ca s-a mai discutat cum se infige pe mobra asa ceva acu cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Deci . Instalatia veche era modificata , Luminile se aprindeau din alta parte . avea acceleratie rapida si instalatia era ciopartita peste tot , fire improvizate si multe altele . Acum am cumparat alta instalatie electrica fara modificari . Si vreau sa ii montez indicatorul de treapta .Pe instalatia veche , indicatorul era pus pe cablul care duce in bord . » Post actualizat in 19 Feb 2015 16:59Este exact ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) Deci exista indicatorul in bord? Sau mai bine zis era montat dinainte? Editat Februarie 19, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Era montat inainte , doar ca firele de la indicator erau lipite de cablul ala gros ce duce in bord . Si nu eram sigur daca sa il pun la fel sau nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Cate fire are cablul ala. E pentru senzor in cutie sau e montat senzorul pe exterior cu un magnetel si doua relee reed plus firul ce vine de la neutral. » Post actualizat in 19 Feb 2015 17:12Daca senzorul e in cutie ar trebui sa ai cate un fir pentru fiecare viteza (socotesti si neutrul) plus unul alimentarea. Daca e ala cu reed-uri trebuie sa ai 2 fire semnal, unul masa, unul plus si unul neutralul deci 5 fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Astea sunt . Am dat instalatia veche jos dar nu am vazut nici un releu in plus . » Post actualizat in 19 Feb 2015 17:17Are 5 fire » Post actualizat in 19 Feb 2015 17:17Dar unul nu era pus deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) Gear indicator vine montat pe gear senzor. Mufa triunghi 3 fire albastru,negru,roz. La senzor (din cat imi aduc aminte) albastru este plus 5v,negru este minus,si roz este semnalul pentru ecu..respectiv si pentru indicatorul tau. Acum nu pot sa-ti spun cum are conexiunea electrica indicatorul tau...adica nu stiu care este plus,minus si care este semnalul. In plus ,din cat am inteles tu ai SRAD de 600 ..asta inseamna ca ai motor pe carburatie deci nu ai senzor de trepta de viteza... Editat Februarie 19, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 In plus ,din cat am inteles tu ai SRAD de 600 ..asta inseamna ca ai motor pe carburatie deci nu ai senzor de trepta de viteza... trebuie doar sa aiba semnal de rpm si viteza, "invata" treptele la prima folosire. http://www.pzracing.it/project/geartronic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Deci il leg cum a fost inainte , Pe firele care duc in bord . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) trebuie doar sa aiba semnal de rpm si viteza, "invata" treptele la prima folosire. http://www.pzracing.it/project/geartronic/ Atunci este cel care este conectat la speed senzor. la fel sunt si cele de la helteach, care pentru modele pe carburatie ia semnalul de la speed senzor. Atasat ai istructiuni de montare la un asemenea model. GearTronic_GT300.pdf Editat Februarie 19, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Va multumesc mult de tot ! Mi-ati fost de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate