Marian Radu Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 doresc sa schimb discurile fata la honda cbr 600 f4i. Daca poate sa imi spuna cineva de pe ce tipuri de moto se pot pune, la prima cautare am gasit f4 cu f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 doresc sa schimb discurile fata la honda cbr 600 f4i. Daca poate sa imi spuna cineva de pe ce tipuri de moto se pot pune, la prima cautare am gasit f4 cu f4i Salut! Vezi ca discurile de pe F4 nu se potrivesc cu alea de pe F4i. Difera prinderea pe janta. Ca sa pui discuri de F4 pe F4i trebuie sa iei janta, axul si distantierele de pe F4, la fel si in cazul in care pui discuri de F4i pe F4. Mare grija cand le gasesti, sau daca le iei de la magazin sa iti dea ce trebuie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Februarie 20, 2015 Autor Share Postat Februarie 20, 2015 multumesc pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 NG Brake Disk - click me! (daca esti 2001-2007) daca nu schimba anul de fab in link. din cate scrie aici nu prea ai noroc... Models list for 296x94x4,5 HONDA - 600 - CBR 600 F - 2001 / 2002 - 1-MOTO - FRONT - L/R - - HONDA - 600 - CBR 600 F SPORT - 2001 / 2006 - 1-MOTO - FRONT - L/R - - HONDA - 600 - CBR 600 F4 - 2001 / 2007 - 1-MOTO - FRONT - L/R - - HONDA - 900 - CB 900 F HORNET - 2002 / 2007 - 1-MOTO - FRONT - L/R - - de obicei cataloagele de genul nu mint... insa daca nu iei ceva din magazin... vezi de fa o proba cumva, ia un disk cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 daca iei sh nu uita ca grosimea discurilor se masoara cu micrometrul nu cu shublerul cum fac multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 daca iei sh nu uita ca grosimea discurilor se masoara cu micrometrul nu cu shublerul cum fac multi... poate unii dintre aia multi stiu de Vernier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Februarie 20, 2015 Autor Share Postat Februarie 20, 2015 daca ii iei buza poti sa masori cu subleru, insa eu am posibilitatea sa le masor cu ultrasunete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 selectezi piesa care te intereseaza si dai click pe "vehicule" ... vezi toata lista care se potrivesc http://www.romimoto-piese.ro/category/10700000000/vehicle/honda-cbr-600:77199/article/501460 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 daca iei sh nu uita ca grosimea discurilor se masoara cu micrometrul nu cu shublerul cum fac multi... Parerea mea e ca masurarea cu sublerul este suficienta in majoritatea cazurilor avand in vedere ca valorile limita sunt date in zecimi de mm atat la japoneze cat si la italiene. Spre deosebire de japonezi, italienii sunt mai drastici si recomanda schimbarea discurilor de frana daca se gaseste prin masuratoare o valoare sub cea de inlocuire chiar si intr-un singur punct pe disc pe raza sau pe circumferinta. Dupa mine cred ca sunt prea drastici Daca discul a fost descentrat sunt sanse mari sa nu aiba aceeasi grosime pe circumferinta si lucrul asta nu se mai poate repara. Diferenta de grosime de la care incepe sa se simta pulsatie in maneta este de 0.05mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Supradimensionarea componentelor care implicated vieti omenesti este un subiect arhicunosct de unii si total necunoscut de altii. La o masina de f1 nu se aplica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate