ashtray. Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Ar fi ideal YKK dar nu stiu pe unde se comercializeaza prin Bucuresti...sau la bucata online...am gasit la unii dar trebuie sa iau 50 de bucati )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 http://sharbektextil.ro/magazine/ Vad ca vand oamenii si la bucata, YKK si alte firme plus ca au mai multe magazine in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) La Obor, in centrul magazinului Mare. Au si YKK,am luat eu azi de 18 cm. Trebuie sa cauti prin marfa ca femeile alea nu prea se pricep la dimensiuni...cel putin nu de fermoare. » Post actualizat in 14 Mar 2018 18:53 Sau Big Buttons Bucuresti, str Ienachita Vacarescu,nr 58.insa aici vand doar catre PFA sau SRLuri din pacate, sa'i tuf in ruc Editat Martie 14, 2018 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Sau Big Buttons Bucuresti, str Ienachita Vacarescu,nr 58.insa aici vand doar catre PFA sau SRLuri din pacate, sa'i tuf in ruc Daca e neaparata nevoie pot ajuta eu cu PFA-ul. Problema apare daca vand doar catre PFA-uri platitoare de TVA - eu nu platesc asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Dau o fuga pana in Obor sambata sa vad ce gasesc pe acolo Merci frumos Xael dar e ok, am un PFA in familie » Post actualizat in 17 Mar 2018 17:28Am fost azi in Obor...sunt vreo 4-5 mercerii pe acolo si mai toate avea fermoare...am achizitionat vreo 2 asa ca urmeaza vizita la croitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Poti "lungi" o idee intre craci un combinezon si eventual stramtat in talie? Esti din Bucuresti? (cu ocazia asta completeaza si profilul) Mersi Editat Septembrie 12, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 Pentru cine mai are nevoiede una-alta, daduse un coleg o adresa pe la pagina 1-2. Am gasit websiteul omului. http://www.imbrac-volane.ro/ConfectiiMoto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silv_mar2000 Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Salutare. Exista vreo posibilitate sa strâmtezi o geaca de piele doar cu produse chimicale sau alta metoda decât croitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fad Albert Postat Martie 19, 2022 Share Postat Martie 19, 2022 Vă salut! Știe cineva unde găsesc un croitor bun în București pentru modificat o geacă moto din piele ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate