Ichi Dimitrov Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Buna ziua, am scrie de Google Translate, avem mai multe persoane de la Oriahovo, de multe ori mergem la scuter de vară Kraiova.Ne vorbesc limba română, dacă există cineva care înțelege scrisul bulgar se pot întâlni de vară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 (editat) Tu esti bulgar si cauti un om care sa-ti traduca in romana? Editat Februarie 22, 2015 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ichi Dimitrov Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 poate vorbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Pentru Craioava este persoana care vorbeste bulgareste si romaneste. Este cetatean bulgar care este casatorit in Romania. Daca te intereseaza da-mi un nr de telefon sa te poata suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Buna ziua, am scrie de Google Translate, avem mai multe persoane de la Oriahovo, de multe ori mergem la scuter de vară Kraiova.Ne vorbesc limba română, dacă există cineva care înțelege scrisul bulgar se pot întâlni de vară. Eu inteleg cam asa...: Buna ziua, am scris cu Google Translate, suntem mai multe persoane din Oriahovo, de multe ori mergem cu scuterul vara la Craiova. Nu vorbesc limba romana, daca exista cineva care intelege scrisul in bulgara tinem legatura si ne putem intalni vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 22, 2015 Admin Share Postat Februarie 22, 2015 Eu inteleg cam asa...: Buna ziua, am scris cu Google Translate, suntem mai multe persoane din Oriahovo, de multe ori mergem cu scuterul vara la Craiova. Nu vorbesc limba romana, daca exista cineva care intelege scrisul in bulgara tinem legatura si ne putem intalni vara. Aproape corect, cu mentiunea ca prin scrisul se refera la limba. Omul cauta vorbitor de limba bulgara in zona, sunt mai multi care fac plimbari in zona si nu le-ar strica prieten(i) motociclist(i) roman(i) vorbitori de limba bulgara :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Si mai Pentru Craioava este persoana care vorbeste bulgareste si romaneste. Este cetatean bulgar care este casatorit in Romania. Daca te intereseaza da-mi un nr de telefon sa te poata suna. In Craiova este persoana ( probabil un prieten de al lor) care vorbeste si bulgara si romana. Este cetatean bulgar casatorit in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ichi Dimitrov Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 Pentru Craioava este persoana care vorbeste bulgareste si romaneste. Este cetatean bulgar care este casatorit in Romania. Daca te intereseaza da-mi un nr de telefon sa te poata suna. Buna ziua, lasă-mă să găsesc pe Facebook Profil: Ichi Dimitrov, prin telefon va rzberem mai greu, mai bine să scrie. Vă mulțumim pentru cooperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Bulgarul nu are facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate